Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arizona Diamondbacks – LA Dodgers

Jag väljer att spela LA Dodgers att vinna över Arizona Diamondbacks i nattens MLB baseball. Dodgers har ett litet övertag i pitchingduellen tycker jag. Arizona Startar med Patrick Corbin inatt, medan Dodgers kontrar med Alex Wood. Högsta odds just nu finns till 1.80 på Pinnacle, 10bet, BetClic, Bethard och Expekt.

Los Angeles Dodgers (2-3, 4th NL West) fortsätter sin resa på onsdagen när de spelar mot Arizona Diamondbacks (3-1, 1st NL West).
Dodgers förlorade öppningsmatchen i denna serie där det blev 15 innings och 8-7. Dodgers "closer" Kenley Jansen brände ett tillfälle att vinna matchen när han släppte till en three-run homerun till Chris Owings med två outs i den nionde inningen. Arizona kunde göra två poäng i botten av den 15: e och vann därmed matchen. Dodgers hade tagit en 7-6 ledning i toppen av den 15: e, men man kunde inte vinna.

Dodgers bats börjar vakna till efter en ganska långsam start. Yasmani Grandal leder laget med ett .438 batting average, en home run och tre RBIs. Två andra Dodgers spelare har en home run vardera medan två andra spelare också har tre RBIs. Som lag har Los Angeles .238 i batting medan motståndarna har .213 i batting. På onsdag startar Dodgers med Alex Wood. På en start den här säsongen har han 5 strikeouts och inga walks på 8,0 innings.

Arizona leds av Nick Ahmed på plattan. Denna shortstop har ett batting average på .471, home runs (1), RBIs (7), OBP (.526) och träffar (8). Chris Owings har sju RBIs delvis tack vare hans three-run home run på måndag. Som lag har Arizona batting average .260, medan motståndarna i snitt har batting average .270. På onsdagen startar Arizona med Patrick Corbin. I sin första start denna säsong är han 1-0 med en ERA på 3,18, 8 strikeouts och 1 walk på 5,2 innings.

Jag känner mig ganska trygg med LA Dodgers på onsdag med Wood mot Corbin. Arizona vann de första två matcherna i denna serie, men Dodgers har mycket stor chans att ta hem denna sista match med Alex Wood, som pitchade åtta shutout-innings med en hit mot Giants i den första starten. Wood hade 5 strikeouts och ingen walk. Denna left-hander kommer från en 16-3 säsong där han hade en 2,72 ERA och motståndarna hade bara .217 i batting average mot honom. Wood var också 3-0 förra säsongen mot Diamondbacks där han endast släppte till 6 runs på 21 innings.

Patrick Corbin släppte till två runs och sju hits på 5 2/3 innings mot Colorado men Dodgers hitters har .896 OPS mot honom och han är 0-7 med en 4.93 ERA mot Los Angeles de senaste tre säsongerna. Dodgers har vunnit nio av Woods senaste tolv bortamatcher och 14 av de senaste 18 bortamatcher mot left-handed starters. Jag tror Dodgers tar en övertygande seger här.
Baseball

Arizona Diamondbacks – LA Dodgers

  • Postad:
    04 apr 2018
    16:38
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,80
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    04 apr 2018
    21:40
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td