Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Chievo – Sassuolo

Lägger här kvällen sista rek, men glöm inte att det ofta från min sida ligger fler spel i spreadsheet som jag tyvärr inte hinner få med i dagens rek. Tittar på tre matcher i Italien och upptäcker ett kanon odds i en av matcherna, givetvis vet oddssättarna något jag inte vet, men just i detta fallet går jag på min magkänsla och min egna information som jag har.

Chievo - Sassuolo
Odds på hemmaseger känns absolut inte oäven även om oddssättare i de flesta fall lägga in oss på spåret att det är bäst att titta på tvåan alternativ kryss.

Jag lägger mitt spel på ettan men håller igen på Units och lägger en på Units 6 då jag kan ha missat något väsentligt!.

Analys
Två lag som slåss i botten av Serie A där just nu Sassuolo har den klart bättre formen, Chievo fick äntligen vinna sin senaste match efter att förlorat trea raka.

Chievo hemma är inte så dåliga som man kan tro på de senaste nio matcherna hemma har det faktiskt bara blivit tre förluster och då var ett av dessa lag Juventus.
Målskillnaden är skrämmande 27-48 totalt på 29 matcher och det är då inte så konstigt att man ligger där man ligger. Herregud som tränare hade jag slitit de sista hårtussarna ur mitt skägg.

i de två senaste har det blivit vinst mot
Chievo Sampdoria 2 -1
Chievo Cagliari 2 -1

Nu spelar man hemma igen och mot laget som ligger precis bakom. Laget måste våga vinna och de måste våga vinna på hemmaplan. det är bara 4 poäng till under strecket och för att få spela i serie B nästa säsong.

Totalt
Chievo 14 5 4 5 17-20 19
Av 27 mål har 17 kommit hemma.


Sassuolo
borta är detta lag inte bra
Sassuolo 14 5 1 8 12:30 16 p, dock är de bättre borta än hemma för där är näst sämst i ligan just nu. Men ikväll spelar de borta och de gör det i ett möte som är så viktigt. Formen är klart bättre än motståndarnas och det som jag tror oddssättarna har satt bortaseger lägre är att man i förra omgången tog poäng mot Napoli hemma
1-1 slutade matchen, innan dess så vann mot borta med 2 -1 mot Udinese som ligger tre placeringar före i tabellen.

Deras 19 mål på 29 matcher imponerar absolut inte på mig, sen att de gjort tre de två senaste matcherna kan ju inte kallas toppform.
Sassuolo 29 7 7 15 19-49 28
Av dessa 19 mål har 12 kommit på bortaplan. Det avskräcker lite!!


Att tänka på

Sassuolo är mycket bättre borta än hemma, vilket är lite unikt.
Sassuolo spelade 1-1 mot Napoli i senaste matchen.
Sassuolo är klart bättre än motståndarnas formmässigt just nu.
Sassuolo är obesegrade i sina senaste 3 matcher.
Chievo har spelat 9 raka matcher utan ett oavgjort resultat ( usch )
Chievo vann senast mot Sampdoria efter 3 tunga förluster innan dess.
Sassuolo har mycket svårt att göra mål, men försvarsspelet mot Napoli senast var starkt. Två formsvaga lag som kanske är nöjda med poäng.

Spel
Jag har två spel här och går faktiskt emot våra kära bolag.

Motiveringen är att Chievo har hemmaplan och det är viktigt, trots att Sassuolo tycker bäst om att spela borta så är det för mycket som står på spel. Hemma måste man vinna och sen på med blåställ på bortaplan

Chievo - Sassuolo 1:a till mycket bra odds.

PARLAY 2 SPEL Odds 2,60 Units 7
Chievo - Sassuolo 1X ODDS 1,56
Celtic - Dundee FC ASIEN -1,5 1:A ODDS 1,67

Skottland måste vara en av de mest ojämna ligor som finns och motivation att spela vissa matcher måste vara otroligt svårt. Odds för seger för Celtic är ju meningslöst men man får bra betalt för Asien spel.

2,60 på Bethard är taget och det blir lite högre Units då jag garderar första matchen 1X






Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Chievo – Sassuolo

  • Datum:
    04 apr 2018
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td