Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors

Jag väljer att spela Golden State Warriors +5 mot Oklahoma City Thunder i nattens NBA. Warriors håller på att komma tillbaka, och allt fler spelare har börjat tända till efter alla skador. Högsta odds just nu finns till 1.91 på Pinnacle.

Med ett resultat på 56-21, och med ännu en del spelare som saknas på grund av skada, har Warriors sakta men säkert börjat hitta tillbaka. Inga större spelare förutom Curry saknas till natten match. Warriors reser till Oklahoma City för att kämpa mot Thunder i vad som potentiellt kan vara en playoff matchup.

Med Steph Curry borta resten av regular season är Kevin Durant den ledande scorern för Warriors och han gör i genomsnitt 26,3 poäng per match. Draymond Green är återigen en av de mer mångsidiga spelarna i hela ligan och ligger i genomsnitt på 11,2 poäng, 7,8 rebounds och 7,4 assists per match för Warriors. En annan spelare som har visat upp sig en del för Golden State är Quinn Cook, som har snittat 8.8 poäng per match den senaste tiden. Med ett 45-33 record och med fyra matcher kvar av grundserien kämpar Oklahoma City Thunder om en playoffplats, och tar sig antagligen dit.

Fastän hans poängsaldo är lite sämre i år har Russell Westbrook fortfarande varit enastående för Oklahoma City. Westbrook gör i genomsnitt 25,4 poäng, 9,8 rebounds och 10,2 assists per match. Paul George har varit solid hela denna säsong med Thunder och gör i genomsnitt 21,6 poäng och 5,7 rebounds per match. Fastän Carmelo Anthony inte är så het och komplett som han en gång var, har han också varit bra denna första säsongen i OKC och gör i genomsnitt 16,3 poäng per match.

Golden State Warriors kommer att försöka förstöra festen för Oklahoma på tisdag; man är 32-44-1 ATS denna NBA-säsong, medan Oklahoma City Thunder är 32-45-1 ATS. Betting Power Rankings vid Odds Shark har Warriors rankade som nummer 12, medan Thunder rankas som nummer 14.
När det gäller rebounds rankas Golden State Warriors som nr 16 i ligan med 43,7 per match. Oklahoma är rankade som nummer 5 i den kategorin. Warriors är lite bättre när det gäller trepoängsskytte, där Oklahoma City är rankade som nummer 14 med 10,62 per match, medan Golden State Warriors rankas som nummer 8 nr med 11,39 per match.

Oklahoma har förlorat 3 av de senaste 4 matcherna, och är också 1-3 ATS de senaste 4 matcherna. Golden State har börjat hitta tillbaka till sin gamla form, då man vunnit två raka matcher. Man har också snittat 112 poäng de senaste tre matcherna.

Om vi tittar tillbaka på de senaste 10 mötena mellan dessa lag, så har Warriors bara varit underdog en gång, och då med +2 poäng. Resten av matcherna har man varit favoriter med 8.5 poäng i snitt. Läget är väl lite annorlunda med en del skador nu, men egentligen är det bara Curry av dom stora som saknas till nattens match, så därför ser jag värde i Warriors inatt. Om man inte vinner så borde man klara att förlora med mindre än 5 poäng i alla fall.

Detta Warriors är äntligen nästan skadefria minus PG Steph Curry och jag tror att Golden State vinner sin tredje raka match här. Ett desperat OKC spelar inspirerat men har fortfarande inte tillräckligt med offensiv styrka för att hänga med relativt utvilade Warriors spelare, tror jag.

Basket

Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors

  • Postad:
    03 apr 2018
    15:56
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 +5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    04 apr 2018
    02:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td