Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay

En PARLAY 2 spel bjuder jag på i denna rek.Det gick ju otroligt bra igår och då utbudet inte är det bästa så lägger jag denna för att få upp ett bättre odds. Jag lägger också ett högre Units då jag tror att denna är bra, som ni vet finns det aldrig några garantier men vill flagga lite att denna känns bra. Bara att läsa vidare och så hoppas vi att jag har rätt även ikväll.

Rennes - AS Monaco
En bra spännande match i Franska ligan som är måste för bägge lagen.

Analys
Här tror jag att Monaco har den största motivationen att vinna trepoängaren. Förlust i helgen med klara 3-0. Monaco blev faktiskt utspelade när det gäller bollinnehav men i målchanser var det absolut inte rättvist med 3-0.

PSG hade fem avslut på mål och det är bra att få in tre mål det är effektivt. Då ska man tänka på att Neymar var borta men i Cavani och Di Maria kan ju också avgöra.

Monaco har fantastiska Falcao men han kom inte till i denna match, nu lossnar det ikväll och Falcao är en riktigt bra spelare trots att han börjar bli till åldern. Monaco behöver vinsten ikväll för att inte tappa CL platsen nästa år, denna plats är otroligt viktig för alla lag i alla serier. Mycket pengar i denna turnering. Med hela 72 mål på 30 seriematcher har han gjort hela 17 mål. Rony Lopes har gjort 10 mål och kan också avgöra kvällens tillställning.

Marseille jagar bakom och har en match mer spelad med bara 4 poäng efter och sämre målskillnad samt Lyon som har 60 poäng så dagens match är hyperviktig.


Liverpool - Manchester City.
Två Englands just nu roligaste och hetaste lag att titta på, jag verkligen längtar efter denna match. Det har blivit så många mål de två senaste mötena mellan dessa lag så det räcker ju för flera matcher. Två av världens just nu bästa tränare ska ännu en gång stånga sig blodiga och skrika sig hesa, finns det någon i hela världen som kan bussvissla högre än pep!

Analys
Sist 4-3 till Liverpool på hemmaplan en helt galen match, innan dess hela
5-0 seger till Manchester City på deras hemmaplan.

Nu då! Två CL möten, ska vi tro att det blir något liknande? Nä skulle inte tro det, jag tror att man lärt sig av läxan och nu är det så otroligt viktigt att inte släppa in för många mål om man dels är hemmalag men det gäller också göra mål på hemmaplan.
Givetvis vise versa för bortalaget, bara att alla mål borta är dubbla mål.

Gör City första målet då kan det bli åka av och det kan bli riktigt roligt målkalas. Liverpool första och de kommer försvara sig, om de nu kan det, det är ett lag som verkligen vill framåt.

Liverpooll som verkligen har fått in denna underbar Jurgens spelidé som jag dessutom tjatat om om och om igen. Full fart framåt, vid bolltapp 20 sekunder erövring sen backa bakåt och så börjar vi om igen.

För övrigt enligt mig den absolut idag bästa tränaren när det gäller offensiv fotboll och bollpress.

Sen denna underbara Salah som både spelar för laget och för sig själv, vilken anfallare gör han mål ikväll eller är han läst! Han kommer åtminstone skapa målchanser till sig och sina vänner.

Manchester City med världens mest dryga tränare, men vilken tränare, helt fanatisk och han kan inte mer än få fem av fem möjliga. Plötsligt har Manchester City inte bara en titel på gång utan de har flera och det med en underbar fotboll som jag aldrig trodde Pep skulle kunna bedriva. Det är faktiskt riktigt roliga att titta på dem.

Jag tycker dock att Manchester City är för beroende av Kevin De Bruyne ungefär som Messi för Barcelona. När de inte är med vacklar spelet en aning. Inte för att de inte kan vinna men det blir inte lika lätt längre.

Att tänka på
Mycket mål de två senaste mötena, förmodligen inte lika många ikväll men tror trots detta att det ska bli tre mål så Över 2,5 mål är absolut bra spel. Att spela vinnare i en sådan match är otroligt svårt så det låter jag bli.

Liverpool störs av skador på Matip, Gomez och Lallana, som alla är osäkra till spel. Aguero tveksam för City, som haft det svårt på Anfield.

Manchester Citys hittills enda ligaförlust under säsongen kom borta mot Liverpool i januari, i en närmast galen match som slutade 3–4. I kväll ...
möts lagen på anrika Anfield igen, den här gången i Champions Leagues första kvartsfinal. Om det där 3 - 4 nederlaget från Premier League har fått tränaren Pep Guardiola att tänka till en extra gång när han lägger upp kvällens taktik? Jag tror absolut inte detta. Han kommer spela sitt spel och Jurgen kommer spela sitt spel. Sen hoppas vi att bästa tränaren är vinnare efteråt.

Kan klockan gå snabbare så matchen kan börja !!!

Spel

PARLAY 2 SPEL
Rennes - AS Monaco 2:a
Liverpool - Manchester City ÖVER 2,5 MÅL
Odds Bethard 3,825
















Spela på Bethard och få Se bonus här
Parlay

Parlay

  • Datum:
    04 apr 2018
    18:45
  • Sport: Parlay
  • Land: Parlay
  • Liga: Parlay
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td