Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Rennes – AS Monaco

Då var det en ny dag och nya möjligheter. Gårdagens spel var trots Wolves överraskade förlust mot Hull, eller var den överraskande? Enligt mig så var det en överraskning, men bra för lagen som jagar, nu får vi se i nästa när de möter Cardiff borta om de är inne i en svacka.

Aston Villa vann och det känns bra att jag äntligen fick vara en vinnare med mitt lag. Steve allt är förlåtet , du är hjältetränare igen

Alla måste se upp med Fullham, så bra de är, ännu en seger och det är de laget som verkligen ser bäst ut. Steve allt är förlåtet , du är hjältetränare igen

Tittade snabbt igår och såg att jag missade att reka Örgryte, de blir topplag i år och även fast det blev ett rött kort för Varberg tror jag att de vinner dessa matcher, se hur långt det räcker vet vi om ett par omgångar redan.

Idag pratar alla om Real Madrid och Ronaldos mål, det var fantastiskt men som vår underbara Zlatan sa - Det var snyggt men gör det från 40 meter

Fick några vänner att äntligen gå med i ett litet bolag, lovade att nu ska vi snart ha en skön semester för sköna vinster Herregud bara för att man börjat skriva och inte bara prata så ska det klängas och vara med och plocka russinen ur kakan, tidigare har de inte ens velat vara med på en enkelrad på stryktipset. Nu när de plötsligt börja läsa då duger man. Men tar ännu ett Zlatan uttryck - De vill ha mig då får de mig.

Nu gäller det att ladda om och se vad vi kan hitta ikväll. Monaco borta är farlig, men tror att jag kan få till ett bra spel i denna match. Sen har vi två CL matcher. En av dem är ju en speciell men jag har förslag på dubbel i en annan rek och ett lite till i andra rek som kommer komma. Bara att titta in och se lite överraskande roliga rekar.

Rennes - AS Monaco
En bra spännande match i Franska ligan som är måste för bägge lagen.

Analys
Här tror jag att Monaco har den största motivationen att vinna trepoängaren. Förlust i helgen med klara 3-0. Monaco blev faktiskt utspelade när det gäller bollinnehav men i målchanser var det absolut inte rättvist med 3-0.

PSG hade fem avslut på mål och det är bra att få in tre mål det är effektivt. Då ska man tänka på att Neymar var borta men i Cavani och Di Maria kan ju också avgöra.

Monaco har fantastiska Falcao men han kom inte till i denna match, nu lossnar det ikväll och Falcao är en riktigt bra spelare trots att han börjar bli till åldern. Monaco behöver vinsten ikväll för att inte tappa CL platsen nästa år, denna plats är otroligt viktig för alla lag i alla serier. Mycket pengar i denna turnering. Med hela 72 mål på 30 seriematcher har han gjort hela 17 mål. Rony Lopes har gjort 10 mål och kan också avgöra kvällens tillställning.

Marseille jagar bakom och har en match mer spelad med bara 4 poäng efter och sämre målskillnad samt Lyon som har 60 poäng så dagens match är hyperviktig.

Rennes har gått bra och på de sex senaste ingen förlust och bara två x resten är vinster. 11-3 i målskillnad vilket är respekt och ska givetvis ses som ett hot i kvällens match. Rennes har bara målskillnad som skiljer laget från att komma ikapp Montpellier som ligger över, vid poäng eller vinst så går de om och hamnar då plötsligt på en EL kvalplats och även här är det fina pengar om man lyckas som Östersund gjorde i år. Vi Ska inte glömma att flera lag bakom jagar samma plats, Nice 45 p och Nantes 44 p.

Ett riktigt mål snålt lag både framåt och bakåt, 39-36 på 30 matcher är också respekt att ligga så högt upp med denna målskillnad.

Det blir en kamp och lite skönspel, bägge lagen vill vinna och behöver vinna för att vara lite tryggare i sina positioner i serien.

Att tänka på
Det räcker med att vinna med 1-0 men det tror jag inte Monaco tänker på.
Monaco bortaplan är ju inte säkert bara två vinster och två x på fyra senast också förlusten mot PSG.
Monaco är obesegrade i sina senaste 15 matcher.
Rennes är obesegrade i sina senaste 6 matcher.
I de senaste 4 matcherna som Rennes har spelat har det blivit under 2.5 mål.
Vinna match för båda lagen.

Spel
Jag tror att Monaco tar detta, oddset är alldeles för högt och absolut spelvärt. Jag tror att de vinner och det räcker med ett mål från Falcao.
Idag hoppar jag över Asien och är nöjd med högre Units på matchen.

Rennes - AS Monaco 2:a

Denna match finns också med på en annan rek när det gäller en dubbel ikväll.

Spela på Bethard och få 100% upp till 500 kr
Fotboll

Rennes – AS Monaco

  • Datum:
    04 apr 2018
    18:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Frankrike
  • Liga: Ligue 1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här