Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: San Jose Sharks – Dallas Stars

Sharks -0.5 – 9u x 1.934 @ Pinnacle

Tyvärr har jag inte så mycket tid att skriva ihop rekarna idag så de blir lite kortare, lagt samma tid som vanligt på analyserna dock så ni behöver inte oroa er för det!

Sharks är 24-11-3 på hemmaplan den här säsongen och 4-1-0 senaste fem hemma. Har förlorat 3 raka matcher på bortaplan men mot riktigt bra motstånd i form av Blues, Predators och Golden Knights. Jones (29-20-6, 2.49 GAA, .917 SV%) är confirmed till matchen. J. Thornton, J. Ryan och E. Fehr missar nattens match.

Stars är 14-19-5 på bortaplan den här säsongen och har nu förlorat 8 raka bortamatcher! Inte okej den här tiden på året när det vankas slutspel! Lehtonen (14-14-3, 2.54 GAA, .912 SV%) confirmed till matchen och jag har nämnt tidigare att jag inte tycker han håller måttet riktigt. M. Hanzal och S. Johns missar matchen.

Sharks vill inte gå in i slutspelet med en bunt raka förluster så jag räknar med att det är riktigt taggade till nattens match efter förluster i tunga matcher. Man stod upp bra i alla matcherna trots förlusterna ska även tilläggas. Stars misär fortsätter borta här och räknar med att Sharks kontrollerar den här matchen från första till sista minuten. Spelvärd ner till
Ishockey

San Jose Sharks – Dallas Stars

 • Postad:
  03 apr 2018
  22:26
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: 1 -0.5
 • Insats: 9,00
 • Odds: 1,93
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 apr 2018
  04:35
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här