Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Utah Jazz – LA Lakers

Jag väljer att spela Utah Jazz -11 mot LA Lakers i nattens NBA. Efter en närmare titt på skadelistor var detta ett enkelt val. Högsta odds just nu finns till 1.92 på Pinnacle och 10bet.

Lakers är totalt 10 matcher under 50% strecket denna säsong och man har verkligen fallit tillbaka då man är 22,5 matcher bakom divisionens ledare Warriors. Lakers kommer att få det väldigt svårt här då man har skador på ett antal nyckelspelare.

Utah Jazz har sett väldigt heta ut den senaste tiden, och om vi tittar på hur det ser ut i Western Conference just nu, så räknas alla vinster och poäng. Det är otroligt jämt, Utah ligger just nu på 5:e plats, bara 3 matcher före Clippers som just nu är på tionde plats. Med andra ord så har Utah inte råd att förlora här.

Utah är just nu 11 matcher över 50% strecket. Men Jazz måste fortsätta spela som man gjort hittills, och det tror jag man kan göra med ett antal nyckelspelare out för Lakers. 11 poäng är mycket i NBA, men som läget är nu vågar jag tro att Jazz vinner med 15+ poäng.
Donovan Mitchell har spelat mycket bra för Jazz hela säsongen. Mitchell leder Jazz offensivt med med 20,3 poäng per match denna säsong hittills. Ricky Rubio leder i assists per match med 5.4 st.

Utah är just nu 44-33 och 40-36-1 ATS. LA Lakers är 33-43 och 39-37 ATS. Betting Power Rankings vid Odds Shark har rankat Los Angeles Lakers som nummer 10, och Utah som nummer 3 för tillfället.

När det gäller rebounds rankas Los Angeles Lakers som nummer 2 i ligan med 46.42 per match. Utah rankas som nummer 20 i den kategorin. Utah har dock en liten fördel när det gäller threepointers där Utah är rankade som nummer 13 med 10,77 per match, medan Los Angeles Lakers rankas som nummer 19 med 9,93 per match.

Los Angeles drabbades av en 84-83 förlust mot Sacramento på söndagen där Julius Randle gjorde 19 poäng i förlusten på hemmaplan.
Minnesota blev totalt utblåsta av Utah på söndagen då man utklassade Timberwolves med hela 121-97 i Target Center.

Utahs resultat den senaste tiden talar för sig själv, man slog Minnesota med 21 poäng, Memphis med 10 poäng, och Golden State med 19 poäng. Man förlorade dock mot ett bra Boston Celtics med tre poäng. LA Lakers är dock inte i närheten av att vara Boston Celtics just nu. Skadade för tillfället är Brook Lopez, Isaiah Thomas, Brandon Ingram och Lonzo Ball. Alla dessa är toppspelare i Lakers.
Som situationen är nu, så tror jag det blir en blowout för Utah inatt. Det krävs lite stake att våga spela -11 på ett lag, men jag tror man vinner med mycket mer än så.
Basket

Utah Jazz – LA Lakers

  • Postad:
    03 apr 2018
    22:00
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1 -11
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,92
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    04 apr 2018
    03:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td