Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Minnesota Twins – Seattle Mariners

Jag väljer att spela Minnesota Twins och Seattle Mariners över 7.5 runs i kvällens MLB match. Högsta odds just nu finns till 1.82 på Pinnacle.
Seattle Mariners (3-1, 2nd AL West) kommer för att besöka Minnesota Twins (2-2, 1: a AL West) på torsdagen.

Seattle besegrade San Francisco Giants på tisdagskvällen 6-4 i öppningsmatchen i en två-matchers interleague-serie. Mariners började starkt med att göra 3 runs i första inningen då Mitch Haniger slår till med en two-run singel och Kyle Seager en run.

Twins förlorade den första matchen i en two-game interleague-serie mot Pittsburgh på måndag med 4-5. Twins släppte till en Grand Slam till Pittsburghs Colin Moran under den första inningen och kunde inte kompensera det under resten av matchen. Igår vann man mot Pittsburgh med 7-3.

Robinson Cano leder Mariners med ett .500 batting average och sju hits. Mitch Haniger är home run leader med två och RBIs ledare med 5. Som lag har Seattle .279 i batting average, samtidigt som motståndarna har ett batting average på .208. På torsdag startar Seattle med James Paxton. Left-handed pitchern är 0-1 med en ERA på 11.57, 4 strikeouts och 4 walks på 4,2 innings.

Eduardo Escobar leder Twins i batting med i genomsnitt .385. Brian Dozier leder laget i antal home runs med tre, i RBI med tre och i hits med sex. Som lag har Minnesota .234 batting average, medan motståndarna har ett batting average på .132. På torsdagen startar Minnesota med Kyle Gibson. Right-handed pitchern är 1-0 med en ERA på 0,00, 6 strikeouts och 2 walks på 6,0 innings.

Seattles matcher har hittills gått över totalen i alla 3-dagars matcher. Twins är 4-1 över totalen i spel nummer ett i en serie och har Gibson som startar idag. Gibson är 5-0 över totalen i sina 5 senaste hemmastarter och totalen har också gått över i 3 av 4 hemmastarter mot Seattle.

Paxton startar för Mariners och han blev hårt pressad i sin första start, då han släppte till hela 6 runs på 4 innings. Alla tre starter mot Twins har också gått över totalen.

Vinden blåser också lätt ut från stadion ikväll, inte jättehårt, men ändå. Med dessa förutsättningar tycker jag vi borde nå åtminstone 8 runs ikväll.
Seattle har startat med väldigt imponerande och stark batting average, .279. Jag tror att båda dessa pitchers får kämpa ikväll, och jag tror också att lagens batting fortsätter på en hög nivå ikväll.
Baseball

Minnesota Twins – Seattle Mariners

  • Postad:
    05 apr 2018
    15:22
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 7.5 r
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,82
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    05 apr 2018
    22:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td