Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay

Dåligt utbud för att vara torsdag då jag i 80% bara tittar på fotboll. Igår var ingen rolig dag det var verkligen god natt och felen halkade in som en vanlig arbetsdag om man jobbat på SJ och ska hålla tidtabellen. Monaco spelade bara 1-1 och det var ju vinst och Falcao som skulle göra målet som skulle bli tre poäng. Nu blev det ett ass men inte mer så där rök en dubbel och givetvis ett singelspel. Sen Italien och mötet i bottenstriden där jag gick emot odds sättsre. Att leda med 1-0 och motståndarna har två man utvisade och trots detta släppa in ett mål som dessutom är i 94 minuten. Det är tur att jag inte är tränare för detta lag. Spelarnas löner skulle jag stoppa direkt. Så där rök även det spelet.

Liverpool kan man lita på och över 2,5 mål var ju enkelt att få in samtidigt så slog Jürgen Pep med en fotboll av sten i huvudet när han visade upp den bästa press fotboll Liverpool spelat på hela året. Även om Manchester city i andra hade klart mer bollinnehav så var 3-0 verkligen inget att skämmas för. Nu tror många att det är klart men det tror absolut inte jag.
Nu kommer Pep att stegra upp och det kan bli hur som helst. Ställer mig frågan kommer verkligen Liverpool våga spela samma pressspel borta där de förlorade med 5-0 senast !

Att Barcelona är klara efter 4-1 är väl inte mycket att tilläga, om nu Real Madrid också kommer gå vidare så hur stor risk är det att de två inte kommer möte varandra i en semifinal. Kan inte ens vara pengarna tillbaka.

Idag blir.det endast en rek då dels utbudet var dåligt för mig men också för att jag sitter utan dator och med telefonen. Är ju inte snabb utan mest klumpig. Dock hittat ett spel som jag tycker har möjlighet, och ska nu mjölka tillbaka lite.av tappet igår.

PARLAY 2 spel Units 7 odds 2,551 på leovegas
Söderjyske-Brönby spel 2:a
Lazio- Red Bull Salzburg spel Lazio över 5,5 hörnor.

Analys
Första matchen är.en cupmatch. Det är kanske inte så viktigt för Bröndby som för Söderbyske men det är klart de vill vinna även en cup. Varför jag tror att Bröndby inte helt fokuserar på denna cup är att ligan är givevis viktigare och de vill självklart ha största fokus på denna.
Nu slog man ut Köpenhamn i förra omgången så motivationen finns givetvis även här men kanske inte som i serien. Dock klubben vill vinna allt.

För Söderjyske är detta möjligheten att vinna en stor titel så här är det absolut största fokus. Trots detta så håller jag Bröndby som stora.favoriter och tror att de biter ihop och kör.

De hade också en fin utdelning med 3-0 borta i senaste matchen vilket jag delade med mig av i min rek.

Söderjyske har bara två segrar på sina fem senaste hemma och detta vill man givetvis ändra på men det blir svårt just ikväll.

Bröndby har inte förlorat på tretton matcher borta och jag tror de tar sin fjortonde ikväll.

Min andra match är i EL, det är spel på hörnor. Tycker odds är bra för att vara över 5,5 hörnor. Nu ska man tänka på att det inte är totala hörnor vilket gör det svårsre. Det brukar ligga på mellan 8-12 hörnor per match ibland mer men det är inte ofta. I denna match ska ju Lazio vara stor favoriter, jag tror det blir en jämn mat h och hoppas på att det kan bli några dubbelhörnor i början av matchen. Skulle Lazio ta ledningen så tror jag att det kan bli mycket svårt med att de ska göra över 5,5 hörnor, vid ledning finns det inga bättre lag än italienare när det gäller att döda en 1,2-0 ledning. Så hoppas på jämn match, och hemmaplan vill man vinna så länge de inte leder kan det gå riktigt bra.
Spela på LeoVegas och få Se bonus här
Parlay

Parlay

  • Datum:
    05 apr 2018
    18:30
  • Sport: Parlay
  • Land: Parlay
  • Liga: Parlay
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td