Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: St Louis Blues – Chicago Blackhawks

Jag kommer att spela St Louis Blues att vinna på fulltid över Chicago Blackhawks i nattens NHL. Viktig match här för Blues då man kämpar om en playoffplats. Interwetten erbjuder just nu detta spel till 1.90, vilket är 15 till 20 punkter högre än dom flesta andra bolag, så det tar vi.

St Louis har som sagt mycket på spel här när man tar emot Blackhawks på hemmaplan. Detta är också "division rivals" så man vill mycket gärna slå Chicago här, plus att denna match kan avgöra om man slipper till playoff eller inte. Det är tight mellan många lag just nu, så man har inte råd att förlora.
Blues kommer till den här matchen från en förlust senast. Förlusten kom mot ett bra Washington Capitals med 2-4, så ingen skam i den förlusten.

Blackhawks har inte mycket att förlora i den här matchen, och heller inte mycket att spela för då man inte kommer att nå slutspelet denna säsong. Man dras också med målvaktsskador, och en del andra skador, så jag tror man får det jobbigt i den här matchen, speciellt på bortaplan. Man spelar mot Blues inatt, och sedan igen på fredagen.

Blackhawks kommer till den här matchen från en förlust mot Colorado Avalanche. Man såg inte alls bra ut i den matchen då man förlorade med hela 0-5. Så har det tyvärr sett ut den senaste tiden då man just nu får förlita sig på en backup goalie, och offensiven i den matchen var också dålig.

St Louis har en del skador just nu, men inga betydande då man spelat länge utan dessa. På backsidan är Jay Bouwmeester och Carl Gunnarson borta, på anfallssidan är Scottie Upshall, Robby Fabbri borta. Anfallaren Nikita Soshnikov är frågetecken.

Chicago lider av målvaktsproblem just, nu då både Corey Crawford och Anton Forsberg är borta. På backsidan är Michal Rozsival borta, på anfallssidan är Marian Hossa och Anthony Duclair borta. Anfallaren John Hayden är frågetecken, medan toppspelaren Jonathan Toews är "downgraded to out". En del stora avbräck här alltså.

St Louis har förlorat tre raka matcher, men före det vann man 6 matcher på raken. Två av dessa tre matcher är okej förluster, 2-4 mot Washington och 3-4 mot Vegas. 0-6 mot Arizona var riktigt dåligt. Man har också en del bra resultat de senaste matcherna, då man bl.a slagit lag som San Jose, Columbus och Boston.

Chicago har förlorat 7 av de senaste 9 matcherna. Deras största problem har varit defensiven, då man har målvaktsproblem just nu.
Det som jag tror avgör matchen till St Louis fördel är hemmaplan, motivationen och målvaktsproblemen i Chicago, plus att Blackhawks också har Jonathan Toews out inatt. Blues borde kunna vinna här inatt, speciellt en sådan här viktig match.
Ishockey

St Louis Blues – Chicago Blackhawks

  • Postad:
    04 apr 2018
    10:43
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,90
  • Bolag: Interwetten
  • Datum:
    05 apr 2018
    02:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td