Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins

Blue Jackets ML – 9u x 1.909 @ Pinnacle

Tycker oddsen är helt fel här och förstår inte att marknaden går åt andra hållet! Jag chansar på att det har att göra med att Penguins vunnit de tre tidigare mötena den här säsongen, men alla vet att det är svårt att vinna alla matcherna mot en divisions rival. Lägg sen till här att Penguins är klara för slutspelet samtidigt som Blue Jackets behöver en ynka poäng till.

Blue Jackets är helt klart bättre hemma än borta (26-12-2 hemma den här säsongen). I sina fem senaste hemmamatcher är man 4-1-0 där förlusten kom mot Blues efter en riktigt jämn match. Ingen målvakt är confirmed än men jag tippar på att man vill säkra slutspelsplatsen redan i natt och därför får vi troligen se Bobrovsky (37-22-5, 2.38 GAA, .922 SV%) i målet. Skadeläget ser ok ut då bara L. Sedlak, N. Foligno och M. Nutivaara finns där.

Penguins är precis som Blue Jackets bättre hemma än borta (16-20-4 borta). Man har blandat och gett senaste tiden då man förlorat mot exempelvis Red Wings för att sen slå lag som Devils som är glödheta och jagar en plats i slutspelet. Murray (26-16-3, 2.90 GAA, .907 SV%) är confirmed till nattens match. C. Rowney och D. Brassard är de som hittas på skadelistan.

Visst Penguins har vunnit de tidigare tre mötena och man har spelare som Crosby och Malkin, men Blue Jackets spelar verkligen som ett lag nu och är i större behov av poängen. Dessutom vill de inte förlora alla matcherna under säsongen mot Penguins och de kommer tvinga dem kämpa för varje millimeter i natt. Tycker dessutom det är fördel i målvaktduellen för Blue Jackets här och vi får inte glömma bort att båda lagen är klart bättre hemma. Antar att oddsen stiger pga att Penguins ses som en ”storklubb” och folk alltid spelar på dem oavsett i kombination med inbördes möten. Personligen kommer jag vänta lite innan jag lägger spelet i förhoppningen att det stiger ett par punkter till men 1.909 är redan nu ett bra odds.
Ishockey

Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins

  • Postad:
    05 apr 2018
    22:45
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1
  • Insats: 9,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    06 apr 2018
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td