Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New Jersey Devils – Toronto Maple Leafs

NJD – TOR Ö 5.5 – 8u x 1.76 @ Betsafe

Vill börja med att be om ursäkt för att spelen kommer ut sent ikväll. Kommer dyka upp två rekar till under kvällen som ni kan hålla ögonen öppna efter.

Tycker överspelet är värt en peng i den här matchen. Leafs är klara för slutspelet och vid vinst är Devils klara för slutspelet för första gången på 12 år! Tycker dock oddset är för lågt för att spela Devils men med tanke på vad matchen gäller för dem bör de vara taggade till tusen. 4-0-1 är Devils i sina senaste fem matcher på hemmaplan och en stor anledning till detta är, förutom en fin offensiv Kinkaid (25-10-3, 2.82 GAA, .911 SV%) som är confirmed till nattens match. Kinkaid har startat 8 raka matcher nu och har gått 7-0-1 under den tiden vilket är riktigt start och frågan är om Devils går till slutspelet, får vi se Kinkaid eller Schneider? Oviktigt inför natten, men under de här fem hemmamatcherna har Devils snittat 3.60 mål framåt och släppt in 2.60 mål i snitt. Under de här fem matcherna har man gått över kvällens lina vid fyra tillfällen. Skadeläget ser bra ut då bara M. Johansson saknas till nattens match.

Leafs är klara för slutspelet och kan inte klättra i Atlantic division. Trots detta har man stått för relativt bra prestationer på slutet och det finns gott om kvalitéer i det här unga laget. I sina fem senaste bortamatcher är man 3-2-0 och har snittat 4.00 mål framåt och släppt in 3.40 mål. I dessa matcher har man gått över nattens lina i samtliga matcher. Andersen (37-20-5, 2.83 GAA, .917 SV%) är confirmed till nattens match och jag tycker faktiskt han får lite för mycket creed den här säsongen. Det går inte att ta ifrån honom att han gjort det bra, men det är inte svårt att vinna matcher om man har ligans tredje bästa offensiv framför sig (3.31 GF/GP). J. Lupul, L. Komarov och T. Dermott ser ut att missa nattens match.

Här väntar jag mig full fart framåt och jag ser inte hur något av lagen ska lyckas stoppa sin motståndare då båda är glödheta framåt för tillfället. Inte omöjligt att det blir övertid eller straffar som får avgöra för jag tror inget av lagen viker ner sig lätt, även om Devils har mer att spela för. Om något av lagen skulle springa iväg och ta ledningen med ett par mål tror jag inte att de slår av på tempot för de vet hur farliga det andra laget är om de ger dem ett halmstrå att greppa. Trodde det här oddset skulle ligga kring 1.60-1.65 och det här tar jag alla dagar i veckan!
Spela på Betsafe och få Se bonus här
Ishockey

New Jersey Devils – Toronto Maple Leafs

  • Postad:
    05 apr 2018
    22:26
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: ÖVER 5.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 1,76
  • Betsafe
  • Datum:
    06 apr 2018
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td