Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Utah Jazz – LA Clippers

Jag väljer att spela Utah Jazz och LA Clippers över totalen i nattens NBA match. Högsta odds just nu finns till 1.95 på Pinnacle.

På torsdagen skall Los Angeles Clippers (42-36, 10th West) försöka ta sin andra raka seger när man besöker Utah Jazz (45-33, 4 West) som har vunnit tre raka matcher. Los Angeles besegrade San Antonio Spurs på tisdag med 113-100 och satte därmed stopp för en två-matchers förluststreak, men man är ändå just nu 1 ½ matcher från den åttonde och sista slutspelsplatsen i Western Conference med 4 matcher kvar att spela av grundserien. Tobais Harris ledde Clippers med 31 poäng i segern över Spurs.

Utah har väldigt bra flyt just nu då man har vunnit tre raka matcher inklusive en 117-110 seger på tisdag över Lakers. Ricky Rubio ledde Utah i den matchen med 31 poäng och åtta assists. Utah ligger just nu på en fjärde plats i Western Conference.

Lou Williams leder Clippers i poäng med i genomsnitt 22,7 poäng per match. DeAndre Jordan leder laget i rebounds med i genomsnitt 15,4 per match. Tobias Harris är den andra ledande scorern för Los Angeles med i genomsnitt 19,9 poäng per match. Som lag skjuter Clippers 47,1% fieldgoals och 35,7% threepointers. Denna säsongen är Los Angeles 8:e i NBA med en genomsnittlig poäng på 109,3 poäng per match, medan man är 22:a i points allowed med 108,4 per match.

Donovan Mitchell är den ledande scorern för Utah Jazz med i genomsnitt 20,4 poäng per match. Rudy Gobert leder Jazz i antalet rebounds med i genomsnitt 10,9 per match, medan Ricky Rubio leder i antalet assists med i genomsnitt 5,4 per match. Som lag skjuter Jazz 46,1% fieldgoals och 36,6% från threepointers. Denna säsongen är Utah 20: e ligan i poäng med i genomsnitt 103,8 poäng per match, medan man är 3:a i ligan i points allowed med i genomsnitt 100,2 per match.

Utah har de tre senaste matcherna snittat 115 poäng per match, medan man har släppt till 101.3 poäng. LA Clippers har de fyra senaste matcherna snittat 106 poäng, medan man har släppt till 106.5 poäng.

Utah har också fått till 37 trepoängare i de tre senaste matcherna, vilket är helt okej. LA Clippers har endast fått till 14 trepoängare i de senaste 2 matcherna, men ändå lyckades man få till 113 respektive 104 poäng i de matcherna.

Två av de tre senaste mötena mellan dessa lag har gått över totalen, och har haft ett poängsnitt på 219 poäng. De två senaste mötena har båda gått över totalen klart, och har haft ett poängsnitt på 235.5 poäng.
Clippers är också 30-14 över totalen de senaste 44 matcherna mot Western Conference lag, medan Utah är 7-0 över totalen de 7 senaste matcherna mot Western Conference lag. 6 av de senaste 7 matcherna har gått över för Utah, och också 4 av de 5 senaste hemmamötena med Clippers har gått över totalen.
Basket

Utah Jazz – LA Clippers

 • Postad:
  05 apr 2018
  16:14
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 210.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  06 apr 2018
  03:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här