Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Everton – Liverpool

Everton tar emot Liverpool i dagens tidiga match. Hur ska Everton kunna stå emot detta just nu fantastiskt spelande Liverpool? Kan dom överhuvudtaget ha en möjlighet att ta poäng? Kan verkligen Liverpool ladda om efter den stora urladdningen senast mot Manchester City? Är en derbyseger lika viktig som CL kvalificering? Undertecknat har en spelidé som kanske inte är helt fel och motiveringen kanske lite överraskande!

TYP AV SPEL / Singel
MATCH / Everton FC – Liverpool FC
LIGA/LAND / Premier League England
ARENA / Goodison Park
SPELSTOPP / Lördag 7/4 13.29
BETTINGBOLAG / BetOlimp
ODDS / 1,91
SPEL
/ 1x
UNITS / 6=1500 KR

SPELMOTIVERING
Ett hett Liverpool derby som inte kunde komma mer olägligt för Liverpool.
Liverpool gjorde en fantastisk match mot Manchester City under onsdagen med en 3–0 seger hemma. De har otroligt bra förutsättningar inför bortareturen redan på tisdag kommande vecka. Ett tätt schema med tre högprofils matcher på sju dagar. Undertecknad tror att Jürgen kommer att spara många spelare för att fokusera på matchen mot Manchester City. Troligtvis kommer Salah att vara borta då han ådrog sig en skada i senaste matchen. Det finns många andra kvalitetsspelare i Liverpool, men tror att startelvan kommer att innehålla en hel del nytt jämfört med CL matchen i onsdags. En som förmodligen får speltid och kanske även går in från start är Danny Ings, som är tillbaka efter långtidsskada. Everton kommer vara taggat och vill visa att man är ”bäst” i stan, även om tabellen säger något annat. Motiveringen blir egentligen enkel, trots Liverpools fina form kommer Everton klara minst kryss och vara det lag som kommer vilja mest, nu ska storebror få stryk. Liverpools eventuella reserver kommer inte klara mer än kryss då CL är främsta fokus.

ANALYS EVERTON
Everton förlorade sin senaste match mot Manchester City med 1–3. Everton var helt utspelade och för de som inte såg matchen hade Manchester City ett bollinnehav på över 80% och Everton hade endast 2 skott på mål, Bolasie blev målskytt för Everton. Även denna match spelades hemma och man måste kunna begära mer på hemmaplan oavsett om man möter de blivande PL vinnarna.
Hemmapubliken buade ut sina spelare och visade sitt missnöje med prestationen. Nu är det derby och i normala fall hade det varit fördel Liverpool men idag måste Everton få tillbaka sina fans förtroende med att ge Liverpool en fajt om poängen. Tosun som kom i januari från Besiktas är i fantastisk form, han har gjort fyra mål i de fyra senaste matcherna och är nominerad till månadens spelare i PL.

SENASTE MATCHEN
Everton- Manchester City 1-3
Bollinnehav 18-82 i %
Målchanser 6-18


RESULTAT/MÅLSKILLNAD HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA

VINST 2/5
OAVGJORT 0/5
FÖRLUST 3/5
MÅLSKILLNAD 6-7

LAGETS SKYTTEKUNG

Rooney W. Har endast gjort 10 mål och 2 assist på 32 matcher. Inget bra facit för en skyttekung, men vi vet att när han får chansen är han fortfarande av hög klass inne i boxen. Nästa spelare som är i närheten i målskytte är Niasse med 7 mål och 2 assist. Av Liverpools 38 mål har dessa tillsammans stått för 17.


SKADELÄGET
James McCarthy, Gylfi Sigurdsson, Eliaquim Mangala är samtliga utanför truppen.
Tveksamma till spel är Idrissa Gueye. Tillbaka i truppen efter avstängning är Ashley Wiiliams


ANALYS LIVERPOOL FC

Liverpool som gjorde en fantastisk första halvlek mot Manchester City i CL under veckan fick viktiga Salah utbytt i andra halvlek för skada och som undertecknad skrivit så många gånger är denna spelare just nu ovärderlig för Liverpools anfallsspel. Nu kanske han, enligt Liverpools hemsida, trots allt spelar, men tror inte att Jürgen chansar med det då Manchester City väntar redan på tisdag. Det är ett otroligt viktigt derby och det gäller alltid att vara bäst i stan, detta gör att oavsett vilka som kommer spela kommer spelarna att kämpa för att få med sig poäng. Formen är helt suverän men Jürgen hade redan under torsdagen ett utbrott på hur man lagt ett schema när man lagt in en match så tätt på CL slutspel och att man inte kan flytta på denna. Kanske för att tända spelarna till att gå ut och visa att vi är bäst i stan.

SENASTE MATCHEN

I PL var mot Crystal Palace och det var en medioker tillställning där Liverpool till sist vann med 2–1. Liverpool hade övertaget men var otroligt ineffektiva, i andra halvlek lossnade det till sist även om det satt långt in. Avgjorde först i 84 minuten efter att legat under med 1–0 i halvlek. Liverpool spelade med stark startelva så det var lite överraskande att de inte kunde avgjort tidigare. Jürgen tyckte inte spelet stämde och sa att en uppryckning mot Manchester City behövs och så blev det också.

RESULTAT/MÅLSKILLNAD BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA

VINST 3/5
OAVGJORT 1/5
FÖRLUST 1/5
MÅLSKILLNAD 10–8

LAGETS SKYTTEKUNG

Salah har gjort 29 mål och 9 assist på 31 matcher ett helt fantastiskt facit vilket undertecknat flera gånger påpekat.
Firmino är två i Liverpool med hela 14 mål och 7 assist vilket är bra men då att jämföra med Salah så är det inte bättre än en sjunde plats i ligan.

SKADELÄGET
Emre Can, Joe Gomez, Adam Lallana och Joel Matip är samtliga utanför truppen
Tveksamma till spel är Ragnar Klavan och Mohamed Salah enligt Liverpools hemsida.

RESULTAT INBÖRDES MÖTEN

Liverpool har inte förlorat mot Everton på de senaste mötena i tävlingssammanhang

VARNING FÖR!

Liverpools täta spelschema.
Liverpool kommer förmodligen spara några spelare inför CL returen.
Derby är alltid ett derby och bägge lagen kommer vara måna om minst en poäng.
Everton jagar fortfarande en sjätteplats som ger kval till EL det är 11 poäng upp dit så det gäller att vinna alla matcher om man ska ta chansen.
Liverpool är nästan klara för CL gruppspel nästa år men behöver några vinster till för att vara helt säkra.
Fotboll

Everton – Liverpool

  • Datum:
    07 apr 2018
    13:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2018-04-07 15:20

0-0 i ett tråkigt Liverpool-derby & insatsen tillbaka. Men oj vilka chanser Everton hade i slutet i 87 och 88-minuten. Minst ett mål skulle man haft på dom lägena. Visade väl att man ligger där man ligger i tabellen. Kvinnan man hörde hela matchen i bakgrunden det jag tar med mig


Grattis till din vinnande rek.

patrik_g 2018-04-07 13:07

Bra rek!

Kör på DNB jag på Everton




Merseysidederby!
Everton i mitten av tabellen långt från bottenstriden och Europa-platser. Hade två raka vinster innan förlusten mot City senast. Okej form. Pool krossade City i CL i veckan. Har hela 10 poäng ner till Chelsea på femteplatsen. Kan känna sig rätt säker på en CL-plats till nästa säsong. Kommer med betydligt svagare lag idag. Salah inte ens med i truppen. Gick av tidigt i andra mot City. Sen sätter Klopp både Firmino och Oxlade-Chamberlain på bänken. Retur mot City om redan 3 dagar. Klopp klagade mycket på det hårda spelschemat efter vinsten i veckan. Man kan förstå han. Everton inte vunnit mot Pool sedan 2010. Men idag känner jag att en Everton vinst kan ligga på lur. Känns som läget är bra för det.
Spelar:
Everton DNB (2.77) SVS
3-Units

Wayne Rooney målskytt (4.10) MB
1-Units

Jordan Henderson: Kort? JA (3.40) MB

O12 2018-04-07 12:41

Liverpool vilar otroligt många idag!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td