Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Orebro – IFK Norrkoping

Örebro - Norrköping Ö 2.5 - 8u x 1.81 @ Unibet

"Örebro kommer nog också hålla till på den undre delen av tabellen men tycker laget har en bättre grundkapacitet än Sundsvall. Största problemet är dock bredden och en skadad, oavsett position kan bli förödande. Detta är varför jag inte riktigt tror på Örebro i det långa loppet. Har fått behålla i princip hela laget till den här säsongen vilket jag tror är positivt nu i början. Besara och Igboananike där framme är en riktigt bra duo som hittade varandra bättre och bättre ju längre säsongen gick ifjol och de byggde vidare på detta i cupen. Försvaret har även det sett stabilt ut i cupen och man kämpar verkligen för varandra där."

Så skrev jag om Örebro i deras premiär mot Sundsvall. Matchen slutade 0-0 och Örebro hade faktiskt inte särskilt mycket framåt. Bakåt tyckte jag man gjorde en ok match men man släppte till alldeles för mycket chanser med tanke på att de möte Sundsvall. Nu är motståndet svårare i form av Norrköping och ger man dem ett par chanser kommer det bli mål förr eller senare.

Norrköping har till den här säsongen fått behålla stommen i sitt lag och fått in intressanta namn i Simon Thern och Jordan Larsson. Försvaret var ett problem förra året och man har bara breddat truppen där med Lars Krogh Gerson. Vann sin premiär mot BP med 2-1. Framåt finns det gott om bra spelare och Kalle Holmberg och David Moberg Karlsson fick göra varsitt mål i premiären. Viktigt för dem att komma igång tidigt!

Här tycker jag oddset är riktigt fint för överspelet då Norrköping hade problem med försvaret förra säsongen, på försäsongen och det såg inte överdrivet stabilt ut i premiären. Örebro har nu hemmaplan och väntar mig inte att de är lika passiva som mot Sundsvall och om de släpper till lika många chanser kommer Norrköping definitivt göra mål. 2-1 åt något håll anser jag troligt här och båda lagen har egentligen kapacitet framåt att täcka linan själva. Spelvärd ner till 1.75 i min bok.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Orebro – IFK Norrkoping

  • Postad:
    07 apr 2018
    13:42
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: ÖVER 2.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 1,81
  • Unibet
  • Datum:
    07 apr 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td