Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Boston Bruins – Ottawa Senators

Bruins -1.5 – 10u x 2.20 @ 10bet

Pga av planer senare ikväll kommer rekarna ut tidigt idag. Detta gör att det blir en del spekulationer kring målvakter och skador då större delen av den infon där inte är släppt än.

Reken
Bruins har fortfarande chansen att ta hem Atlantic division men då behöver man vinna först i natt mot Senators och sen mot Panthers imorgon. Efter en riktigt bra period tog man ledningen i divisionen från Lightning som haft första platsen större delen av säsongen, men efter tre raka förluster har man nu tappat första platsen. De här tre förlusterna har dock kommit på bortaplan och mot just Lightning (4-0), Panthers (3-2) och Flyers (4-3 OT). Detta är inte lätta bortamatcher då Panthers och Flyers slåss för en plats i slutspelet och Lightning, ja de är Lightning. Hemma är man 27-7-5 den här säsongen och 4-1-0 senaste fem.

Bruins har ingen confirmed målvakt än och jag vet faktiskt inte om man går med Rask (34-13-5, 2.33 GAA, .919 SV%) eller Khudobin (15-6-0, 2.58 GAA, .913 SV%) här. Personligen tycker jag dock inte det spelar så stor roll då båda ska klara av Senators och Khudobin har enligt mig varit en av ligans bästa back ups den här säsongen. Ett par spelare som är osäkra inför nattens match men Bruins klarar sig utan dessa.

Senators är 12-22-5 på bortaplan den här säsongen och 1-4-0 senaste fem. Vinsten kom mot Sabres som har en lika dålig säsong bakom sig. Förlorade igår mot Penguins borta med 4-0 och är alltså b2b till den här matchen. Taylor är confirmed i målet och han lär inte få en lätt NHL debut här. Skadelistan är lång och de är rätt tunga namn som hittas där med. C. MacArthur, C. Wideman, M. Stone och M. Gaborik ser ut att missa matchen. E. Karlsson följde dessutom inte med laget på den här roadtripen efter förlusten av hans son för ett par veckor sen. Helt rätt beslut från hans sida att spendera tiden med familjen istället.

Om Bruins inte kommer in taggade till den här matchen är det tjänstefel från deras sida. Även om de missar divisions titeln vill de inte gå in i slutspelet med en rad förluster, för imorgon kommer de få kämpa stenhårt mot Panthers och den kan de mycket väl förlora. Lägg sen till hemmaplans fördel, skadorna hos Senators som dessutom är b2b och har en målvakt som gör sin NHL debut! Detta ska städas av så snabbt som möjligt.

OBS! När den här reken skrivs har Pinnacle inte släppt sina odds för matchen, mycket möjligt att ni kan få högre odds senare.
Spela på 10Bet och få Se bonus här
Ishockey

Boston Bruins – Ottawa Senators

  • Postad:
    07 apr 2018
    12:49
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 2,20
  • 10Bet
  • Datum:
    08 apr 2018
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td