Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning

Spel 1:CAR – TBL Ö 5.5 – 10u x 1.70 @ Marathonbet
Spel 2:Lightning FT – 8u x 2.16 @ Marathonbet

Pga av planer senare ikväll kommer rekarna ut tidigt idag. Detta gör att det blir en del spekulationer kring målvakter och skador då större delen av den infon där inte är släppt än.

Reken
Hurricanes har gjort en bra säsong där de har tagit många steg i rätt riktning. Trodde dock att de skulle kunna ta sig till slutspelet inför säsongen så det är självklart en liten besvikelse. Men sett till hela säsongen får den ses som klart godkänd. Hemma är man 18-16-6 och 2-3-0 senaste fem. Har nu förlorat tre raka matcher och efter de blev klart att de inte går till slutspelet har spelet sett ganska uppgivet ut, även om man producerat en del framåt. Detta beror förmodligen på att det inte känns värt att slita i defensiven samtidigt som det är kul att göra mål. Ingen målvakt är confirmed men tippar på Ward (22-14-4, 2.75 GAA, .905 SV%). V. Rask, J. Faulk och B. Pesce ser ut att missa matchen.

Lightning har fortfarande chansen att ta hem Atlantic division som man haft ledningen i större delen av säsongen. Men efter en sämre period kom Bruins ikapp och nu kommer det avgöras. Det här tror jag taggar till Lightnings extra då det inte är bra för psyket att ha ledningen hela säsongen för att sen tappa den när det gäller som mest. Vann igår hemma mot Sabres med 7-5 och man byggde vidare på det man gjorde bra i vinsten mot Bruins. I dessa matcher har man verkligen lyckats sätta press på motståndaren i deras zon och tvingat fram misstag och när misstagen kommer har man många spelare som kan se till att man får betala för dem. Borta är man 25-13-2 den här säsongen och 3-2-0 senaste fem. Eftersom Vasilevskiy stod igår och man är klara för slutspelet tror jag Budaj (3-3-0, 3.77 GAA, .876 SV%) eller Dominque (7-9-0, 3.44 GAA, .892 SV%) får chansen här. Ingen av dessa herrar har haft en bra säsong vilket siffrorna indikerar. På skadelistan finns A. Erne och S. Stamkos. Tror inte man riskerar det med Stamkos här utan låter honom vila även om han är spelklar.

Här förväntar jag mig att Lightning dominerar första perioden och tar ledningen med ett par puckar efter att tvingat fram misstag igen. Då det är jobbigt att hålla i en sådan press hela matchen tror jag de kommer tappa andra perioden och släppa in Hurricanes och det är långt ifrån omöjligt enligt mig att det står 3-3 inför tredje. I tredje vaknar sen Lightning till liv igen och avgör matchen.

Detta är det mest troliga scenariot enligt mig och jag blir inte förvånad om vi får se ett resultat i stil med 5-3 till Lightning. Tror inte Hurricanes kommer vika ner sig alltför lätt eftersom det är sista hemmamatchen. De har dessutom sett bra ut offensivt men inte defensivt på slutet. Även om Lightning skulle gambla lite och sätta Vasilevskiy i målet tycker jag överspelet är bra, han släppte faktiskt in 5 mål igår mot Sabres och de är b2b vilket brukar få konsekvenser i försvaret.

OBS! När den här reken skrivs har Pinnacle inte släppt sina odds för matchen, mycket möjligt att ni kan få högre odds senare.
Ishockey

Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning

  • Postad:
    07 apr 2018
    12:52
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: ÖVER 5.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,70
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    08 apr 2018
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td