Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Nashville Predators – Columbus Blue Jackets

Jag väljer att spela Nashville Predators och Columbus Blue Jackets över 5.5 mål i nattens NHL. Högsta odds just nu finns till 1.92 på Marathonbet och 1xBet.

Med lite att spela för, möts Columbus Blue Jackets och Nashville Predators i Tennessee på lördagskvällen. Det är nu bara två dagar kvar av den ordinarie säsongen och bilden ser ganska tydlig ut just nu. Vi vet att Nashville kommer vara top-seed i NHL Playoffs, och man kommer att ta hem President´s Trophy för "best record" i ligan.

Vi kan ju fråga Washington Capitals om den trofén automatiskt betyder en Stanley Cup, dock. Predators nådde Stanley Cup-finalen förra säsongen, där man förlorade mot Penguins. Jag tycker att Predators har en lång väg att gå här, och det är alltid väldigt svårt att nå finalen två år på raken. Slutspelet är fysiskt och krävande, men Nashville har ändå visat att man är med i år. Man har för närvarande ett bra resultat i år, 52-18-11 med 115 poäng. Samtidigt som man vill försöka undvika skador och liknande inför playoff vill man också komma in med lite momentum.

Situationen för Blue Jackets är ganska klar, man kommer spela playoff också. De har redan en plats, men det finns något litet att spela för ikväll. Allt handlar om seeding just nu. Man kan komma att möta Penguins i första rundan, eller falla ner till Wild Card. Oavsett var man landar tror jag inte att det blir en enkel väg. Ändå är det helt fantastiskt vad coach John Tortorella gjort med detta lag sedan han kom dit säsongen 2015-16.

Den största och viktigaste saken som Predators måste inse med nalkande slutspel är att allting kan hända. Bara för att man gick till Stanley Cup-finalen för ett år sedan, och sedan vann President´s Trophy denna säsong, ger dem inte någon tid att luta sig tillbaka och slappna av. Man har dock inte slappnat av mycket denna säsong, men man har vunnit 50% av de senaste 10 matcherna, vunnit 5 och förlorat 5.

Nashvilles senaste match slutade med en seger mot Capitals, 4-3. Man slog också Lightning den 1 april så man har slagit några bra lag nyligen, och man har vunnit en hel del matcher i år totalt. Ändå, när slutspelet börjar, så nollställs allting.

Columbus offensiv är mycket het just, och också väl tajmat. Man har gjort minst 4 mål i åtta av sina tio senaste matcher och i genomsnitt 4.2 mål per match. Totalt sett denna säsong har Columbus snittat 2,89 mål per match, 17 bäst i ligan. Man har spelat mycket bättre offensivt den senaste tiden. Predators har i genomsnitt gjort 3 mål per match i sina senaste 10 matcher, samtidigt som man också släppt till 3 mål i snitt.

Båda dessa lagen väntar på att slutspelet skall börja. Columbus är 5-0 över totalen de senaste fem matcherna, med ett genomsnitt på 8,6 mål per match. Columbus senaste 9 bortamatcher har också gått över totalen. Med 1:a platsen klar, och grundserien i stort sett över, förväntar jag mig inte att Predators kommer offra sig mycket inatt. Det kommer sannolikt att bli "back yard hockey" med många chanser.
Ishockey

Nashville Predators – Columbus Blue Jackets

  • Postad:
    07 apr 2018
    18:34
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 5.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,92
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    08 apr 2018
    02:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td