Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Real Sociedad – Girona

Real Sociedad möter under söndagen Girona FC på sin hemmaarena och det förväntas seger, dom har varit formstarka på hemmaplan framförallt under de senaste matcherna. Girona FC har inte rosat marknaden på bortaplan och fick senast inkassera en förlust mot Real Madrid med hela 6–3. Det ska väl ändå skrivas att det är väldigt bra att göra 3 mål på Real Madrid borta. Nu är det nya förutsättningar och med de odds som ges har jag två spelförslag till denna match.


TYP AV SPEL / Singel
MATCH / Real Sociedad – Girona FC
LIGA/LAND / La liga Spanien
ARENA / Estadio Anoeta
SPELSTOPP / Söndag 8/4 18.29

SPEL 1 / x2
ODDS
/ 1,90
BETTINGBOLAG / TonyBet
UNITS / 6=1500 KR

SPEL 2 / Över 2,5 mål
ODDS / 1,85
BETTINGBOLAG / 1XBET
UNITS / 6=1500 KR

SPELMOTIVERING
På pappret en oviss match där Real Sociedad har favören av hemmaplan. De ligger på undre halvan av tabellen men som det ser ut just nu så behövs det endast några få poäng för att kontraktet ska vara klart. Girona FC som har lite bättre placering har också en möjlighet att ta en av de åtråvärda placerarna till direktplats för EL spel, det är bara fem poäng upp till direkt plats och tre poäng till en kvalplats. Detta är en motivering som kommer väga över i denna match. Att ta poäng på bortaplan för att vinna hemma blir otroligt viktigt. Real Sociedad har bra form och ser bra ut med hemmastatistiken, risken är att de i sin iver att säkre kontraktet kommer springa bort sig och detta kommer ge farliga Stuani i Girona chanser som han kommer förvalta. Ser ett bra spelvärde till nästan dubbla pengarna på x2.

När det gäller över 2,5 mål, har Real Sociedad den här säsongen i ligan haft 73% på över 2,5 mål. Real Sociedad gör minst ett mål i 80% av sina hemmamatcher.
Girona har gjort poäng i var och en av sina sista 7 matcher. Girona har gjort mål i 73% av sina bortamatcher i årets liga. Det ska kunna räcka till över 2.5 mål,

Tar också hänsyn till avstängningar och skador på lagen. För mer info se respektive lag.

ANALYS Real Sociedad

Spelade i sin förra match borta mot Eibar, i denna match hade de under 90 minuter inte ett skott på mål. Det var dock en jämn match för övrigt. Real Sociedad har gjort hela 51 mål vilket är just nu femte bäst i ligan. De är dock sämre bakåt och har släppt in hela 52 mål, detta är det bara tre lag till som gjort i serien. Deras placering är långt borta från sin målsättning som var att kvalificera sig för Europaspel. De är femte bästa lag på hemmaplan. Man har också sparkat sin tränare Eusebio Sacristán efter förlusten mot Getafe och de har fortfarande inte hittat någon ny tränare. Man har ryckt upp sig hemma de senast omgångarna, men trots detta placerar man sig endast på en 16:e plats i hemmaspelet.

SENASTE MATCHEN
Eibar – Real Sociedad 0-0
Bollinnehav 51% - 49%
Målchanser 15–7
Skott på mål 3-0




RESULTAT/MÅLSKILLNAD HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA

VINST 3/5
OAVGJORT 1/5
FÖRLUST 1/5
MÅLSKILLNAD 13 - 5

LAGETS SKYTTEKUNG

Lagets skyttekung är Da Silva William Jose 26 år från Brasilien med hela 13 mål och 2 assist. Han har kommit tillbaka från en längre skadeperiod och gjorde mål i de två matcher som spelades innan landskampsuppehållet. Där han för övrigt satt på bänken för Brasilien.


SKADELÄGET

Sedan tidigare är målvakten Rulli och mittfältaren Xabi Prieto borta. Tillkommit på skadelistan har också försvararen Alvaro Odriozola, anfallaren Sergio Canales samt efter gula kort är även Asier Illarramendi avstängd, en viktig mittfältskugge med sina 7 mål.

ANALYS Girona FC

Är det lag som växer mest i hela Spanien på fanssidan, bara i år har man ökat publiksnittet med10 000, vilket är ett rekord bara i sig. Laget spelar en offensiv fotboll med hela 44 mål framåt och med det ligger dom på en 8:e plats i ligan just nu. Det är ett sämre målskytte än dagens motståndare, men då ska man tänka på att dom defensivt är klart bättre och också därför har en högre placering. Deras mål är att försöka ta den där åtråvärda EL platsen som genererar ekonomiskt fördel, bara man kvalificerar sig. Deras form ser bra ut och de placerar sig topp fem på de senaste 5 matcherna. Lite orolig ska man bli då man mot både Barcelona och Real Madrid släppte in 6 mål.

SENASTE MATCHEN

Girona-Levante
Bollinnehav 48 %% - 52 %
Målchanser 12–15
Skott på mål 5 - 6

RESULTAT/MÅLSKILLNAD BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA

VINST 1/5
OAVGJORT 1/5
FÖRLUST 3/5
MÅLSKILLNAD 6-13

LAGETS SKYTTEKUNG

Är Christian Stuani 31 år från Uruguay med hela 17 mål. Innan landslagsuppehållet gjorde han fyra mål på tre matcher. Han var också uttagen i Uruguays spelartrupp under de senaste landskamperna.

Det finns även en mittfältare i 25-åriga Portu, som gjort hela 11 mål och 4 assist. Bra utfall för en mittfältare.

SKADELÄGET

Jose Suares, långtidsskadad.

RESULTAT INBÖRDES MÖTEN
Dom har bara mött varandra en gång på åtta år, hösten 2017 i innevarande säsong på Gironas hemmaplan. Matchresultat 1-1


VARNING FÖR!

Real Sociedad gör mycket mål framåt och är absolut inte ofarliga.
Real Sociedad har sin mittfältsmotor avstängd.
Real Sociedad är hemmastarka.
Girona har haft två stora förluster under de 5 senaste omgångarna, Barcelona 6–1 och Real Madrid 6-3. Noterbart är att laget trots bortaplan i bägge matcherna satte 1 respektive 3 mål i motståndarkassen.
Fotboll

Real Sociedad – Girona

  • Datum:
    08 apr 2018
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Division
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td