Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Washington Capitals – New Jersey Devils

Devils ML – 6u x 2.50 @ Marathonbet

Pga av planer senare ikväll kommer rekarna ut tidigt idag. Detta gör att det blir en del spekulationer kring målvakter och skador då större delen av den infon där inte är släppt än.

Reken
Här tycker jag oddset är alldeles för högt på Devils som är i slutspelet för första gången på 12 år! Riktigt stark säsong från deras sida och speciellt nu på slutet när det verkligen gäller. 7-0-1 senaste är riktigt starkt från ett såhär ungt lag och förlusten kom borta efter övertid mot Penguins. På bortaplan är man den här säsongen 21-14-5 och 3-2-0 senaste fem. Kinkaid (26-10-3, 2.77 GAA, .913 SV%) fortsätter vara glödhet och jag förväntar mig honom i målet igen. I sådana här lägen tycker jag man ska köra med den målvakten som är bäst, även om Kinkaid är tänkt att vara back up åt Schneider. Skulle man ställa Schneider i målet här är det enligt mig bara ett tecken på att man inte litar på Kinkaid trots hans fantastiska spel på slutet. Bättre att köra med honom tills förlusten kommer och då ge Schneider chansen som lär vara riktigt taggad att visa vem som är bäst egentligen. Bara M. Johansson som är listad som day-to-day och osäker inför nattens match.

Capitals har återigen visat hur bra man är och har redan vunnit Metropolitan division. Hemma är man 27-11-2 den här säsongen och 3-2-0 senaste fem. Förlusterna har dock kommit i de senaste matcherna mot Predators, vilket inte är något att skämmas över. Men även med 4-1 mot Hurricanes efter dem blev eliminerade från slutspelet. Har blandat bra med dåliga prestationer på slutet och även om de skulle förlora här är de så pass rutinerade att det inte oroar dem inför slutspelet. Holtby (33-16-4, 2.99 GAA, .908 SV%) är confirmed till matchen. Bara J. Beagle som är osäker inför matchen.

Capitals ska självklart vara favoriter här men med tanke på hur bra Devils spelat på slutet tror jag inte man vill slå av på tempot inför slutspelet. De kommer tvinga Capitals att vara på tårna hela matchen och frågan är om de kommer vara det eller bara spelar av matchen. Helt klart värd en liten peng i min bok!

OBS! När den här reken skrivs har Pinnacle inte släppt sina odds för matchen, mycket möjligt att ni kan få högre odds senare.
Ishockey

Washington Capitals – New Jersey Devils

  • Postad:
    07 apr 2018
    12:54
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 2
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,50
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    08 apr 2018
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td