Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Boston Bruins – Florida Panthers

Spel 1:Bruins -1.5 - 10u x 1.96 @ Marathonbet
Spel 2:Bruins -2.5 - 4u x 2.90 @ Unibet

Sista matchen i grundserien här och jag orkar inte gå in allt för mycket på statistiken här då det inte är det mest relevanta. Vad som är relevant är att trots vinsten för Panthers igår så blev det klart att de inte når slutspelet då även Flyers vann. Man lyckdes ändå besegra Sabres med 4-3 igår men då var det hemmaplan och även om man fick resultatet precis innan matchen var man beredda på att slåss för överlevnad. Här tror jag dock det blir svårt att tagga till och luften har gått ur Panthers. Att då möta Bruins borta som vid vinst vinner Atlantic division blir en riktigt svår uppgift. Även Bruins lirade igår och man vann hemma mot Senators med 5-2. Blev faktiskt förvånad över hur bleka de var i första perioden men de spelade upp sig sen i andra och tredje.

Rask (34-13-5, 2.33 GAA, .919 SV%) är confirmed för Bruins och eftersom Reimer vaktade Panthers kasse igår blir det förmodligen Luongo (18-11-2, 2.48 GAA, .929 SV%) i natt. Två bra målvakter och det är möjligen Luongo som kan förstöra det här spelet. Skadeläget ser lite olika ut för lagen. Bruins saknar ett par spelare, men inga jätte tunga avbräck medans Panthers enbart saknar en spelare, men han är istället en av lagets bästa (A. Barkov).

Divisions titeln på spel och Bruins har allt i egna händer. Räknar med att de kommer in och visar att de är bäst i Atlantic och hemmaplan är inte direkt till deras nackdel. Panthers har haft en bra period nu på slutet men här tror jag luften går ut och vi får se dem på hälarna vilket inte fungerar. Motivation slår klass brukar man säga och även om Panthers inte är dåliga är Bruins ett snäpp vassare enligt mig, så både klass och motivation ska avgöra det här!
Ishockey

Boston Bruins – Florida Panthers

  • Postad:
    08 apr 2018
    18:18
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,96
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    09 apr 2018
    01:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2018-04-08 19:57

Bra rek. Rygg
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td