Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brommapojkarna – Hacken

Hemmapremiär för nykomlingen IF Brommapojkarna som tar emot storfavoriten BK Häcken i denna match. Kan IF Brommapojkarna göra samma sak som Dalkurd gjorde igår mot Östersund där man tog en 3–0 seger i sin hemmapremiär. BK Häcken är tippade i toppen precis som Östersund och nu möter de
IF Brommapojkarna som faktiskt vann Superettan lätt förra året före Dalkurd. Jag tror att det finns två bra spelalternativ för denna match.


TYP AV SPEL / Singel
MATCH / IF Brommapojkarna – BK Häcken
LIGA/LAND / Allsvenskan Sverige
ARENA / Grimsta IP
SPELSTOPP / Måndag 9/4 18.29

SPEL 1
/ 2
ODDS / 1,98
BETTINGBOLAG / 5Dimes
Att jämföra med Svenska Spel Odds 1,86
UNITS / 10=2500 SEK

SPEL 2 / Asien BK Häcken -1 spel 2: a
ODDS / 2,89
BETTINGBOLAG
/ 5Dimes
UNITS / 7=1750 SEK

SPELMOTIVERING

IF Brommapojkarnas första hemmamatch i Allsvenskan, blir inte den lättaste då man möter ett tippat topplag i
BK Häcken. IF Brommapojkarna gjorde en bra match mot Norrköping i seriepremiären och föll till sist med 1–2. Det var dock en ojämn match om man ser till helheten.
Norrköping var aldrig hotade och det jämna resultat speglar inte matchbilden.

BK Häcken tog emot Kalmar FF i första omgången och det var en klart jämnare tillställning. BK Häcken ska vara ett topplag i år och ska man vara topp tre ska man alla dagar i veckan vinna matcher mot IF Brommapojkarna, detta oavsett hemmaplan eller inte. Denna match kommer BK Häcken att föra från början till slut, tittar man på det material Andreas Alm har att ställa mot Luis Pimenta IF Brommapojkarna så kommer det att bli en ojämn tillställning. Nu är tjusningen med fotbollen att man aldrig vet och det kan bli en överraskning som Dalkurd - Östersund igår, men undertecknad tror inte det blir så ikväll. BK Häcken är helt enkelt för bra därför tipset på 2:a

ANALYS IF Brommapojkarna

Gjorde det bra i en halvlek borta mot Norrköping.
Efter att blivit utspelade i första halvlek lyfta man sig och gjorde matchen jämnare spelmässigt vid jämförelse mot första. Trots kvittering var man aldrig närma poäng. Det märktes att orutin från allsvenskt spel fanns både bland spelarna och även i ledarstaben.
Undertecknad som sett IF Brommapojkarna ett flertal gånger under vintern tycker att uttagningen av startelvan var konstig!
Martin Rauschenberg blev första målskytt för IF Brommapojkarna i denna upplagan av allsvenskan.

IF Brommapojkarna själva anser att de har så bra trupp att de ska vara på övre halvan och att Luis Pimenta har svårt att ta ut laget för att konkurrensen är så hård mellan spelarna. Ska tilläggas att IF Brommapojkarna är Sveriges största ungdomsförening med långt över 4000 ungdomsspelare.

SENASTE MATCHEN
IFK Norrköping – IF Brommapojkarna 2-1
Bollinnehav 60% - 40%
Målchanser 33–9
Skott på mål 13-2

RESULTAT/MÅLSKILLNAD HEMMAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA
[B]Första hemmamatchen

LAGETS SKYTTEKUNG
Martin Rauschenberg 1 mål. Vill varna för Eric Omondi som inte fick vara med alls i premiären, enligt rykte ska han starta ikväll. Bajram Ajeti kan också bli en blivande skyttekung

SKADELÄGET
Alexander Nilsson kan troligtvis inte spela.

ANALYS BK Häcken
BK Häcken och BP har länge setts som två klubbar som är rätt lika varandra, då främst i rollen som ”stadens fjärde lag” i respektive stad. Häcken har dock etablerat sig i Allsvenskan och är en klubb att räkna bland alla de utmanare som går för att vara med i Allsvenskans absoluta topp. Häcken har en stor intäktskälla i ägandet av Gothia Cup, vilket har etablerat en stabilitet och gett Häcken möjligheten att växa långsiktigt, bland annat med byggandet av Gothia Park, Häckens egna träningsanläggning samt kontor och nån form av klubbhus. Årets BK Häcken är liksom tidigare en trevlig mix av etablerade trotjänare och intressanta talanger kryddat med spets hämtad från utlandet. Bland intressanta talanger kan Kevin Ackermann nämnas som under de senaste åren fått sitt rykte spritt över hela Göteborg, men även en bit upp i landet. Dessutom finns Daleho Irandust som under 2017 visade fina offensiva kvalitéer för Hisingens lag. Senaste nyförvärvet Moestafa El Kabir kom in i Kalmar matchen och avgjorde på en straff. När han väl kommit i form kommer han bli en väldig tillgång för ett redan bra Häcken.

SENASTE MATCHEN
BK Häcken – Kalmar FF
Bollinnehav 52% - 48%
Målchanser 15-4
Skott på mål 4-1

RESULTAT/MÅLSKILLNAD BORTAPLAN 5 SENASTE MATCHERNA

Första bortamatchen

LAGETS SKYTTEKUNG

Moestafa El Kabir 1 mål

SKADELÄGET

Lucas Hedlund

RESULTAT INBÖRDES MÖTEN

-
VARNING FÖR!
IF Brommapojkarna kommer jobba hårt ikväll och göra ytorna små, viktigt att BK Häcken kan komma ur dessa.
IF Brommapojkarna kommer sätta hög press och göra det svårt för BK Häcken , detta kommer göra de sårbara för kontringar.
Hemmaplan ska inte ha någon fördel i denna match, båda lagen spelar på konstgräs.
BK Häcken måste vinna dessa matcher för att verkligen kunna vara med och slåss om guldet. Måste matcher är alltid svåra.
Fotboll

Brommapojkarna – Hacken

  • Datum:
    09 apr 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jonassjoland 2018-04-09 21:19

Vilken miss såg den som den säkraste spelet på länge.så dåligt rek. Den gjorde mig fundersam.Häcken ska inte tappa poäng. Kul att min vän Eric fick visa klass idag. Sanna mina ord han kommer spela i mycket större klubb i framtiden. Killen är otroligt proffdig, han bodde hos mig ett år. Genom trevlig.
Värst är att MFF inte heller klarar pressen. Vilken dålig spelkväll inte ens live spel gick bra.

patrik_g 2018-04-09 17:47

Maxinsats alltså på Häcken på bortaplan till det oddset?

Ja borde vinna denna typen av matcher för att vara ett topp 4 lag i tabellen.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här