Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Chicago Cubs – Pittsburgh Pirates

Jag väljer att spela Chicago Cubs att vinna över Pittsburgh Pirates i kvällens tidiga MLB baseball. Högsta odds just nu finns till 1.70 på Pinnacle.

NL Central Division rivaler kommer att mötas på tisdag kväll, när Pittsburgh Pirates invaderar Wrigley Field för att spela mot Chicago Cubs. Pirates har vunnit sju av sina första nio matcher och leder just nu med två matcher över Cubs i divisionen.

31-åriga right-handed pitcher Ivan Nova (0-1 6.10 ERA) kommer att göra sin tredje start för säsongen för Pirates. Över 10 plus innings har Nova släppt till 15 base runners och har fått till 7 strikeouts.

Chicago Cubs gick in i 2018-säsongen som favorit att vinna NL Central Division och deras andra World Series-titel på tre år. Cubs har vunnit fem av deras nio första matcher på bortaplan och kommer att göra sin första match på hemmaplan på tisdag. 28-åriga gamla righthander Tyler Chatwood (0-1 1,50 ERA) kommer att starta för Cubs. I sin första start släppte Chatwood till sex walks i en 1-0-förlust mot Cincinnati.

Jag ser väldigt mycket värde här i Cubs då oddset har gått upp en aning från 1.60 till 1.70. Orsaken till att det gått upp tror jag är att Pirates är överraskande 7-2 i inledningen av säsongen och Cubs starter Tyler Chatwoods resultat under de senaste säsongerna inte är så imponerande och Chicago förväntas vara utan Anthony Rizzo.

Först och främst poängterar jag att inte överreagera på Pirates starka inledning här, vi är ännu i inledningen och Chicago Cubs är enligt mej det bättre laget. Före säsongen började förutspådde man att Cubs skulle ligga cirka 20 matcher före Pirates i divisionen. När det gäller skadan på Rizzo har Cubs gott om annat bra material för att kompensera för hans frånvaro.

När det gäller Chatwood var hans siffror dåliga mycket pga att han spelade för Colorado Rockies på ett väldigt hitter-friendly Coors Field. När han spelade på bortaplan de senaste två säsongerna hade han en 2,57 ERA och en 1,17 WHIP. Även hans "fastball" har haft en hög hastighet och kurvan har en stor snurrhastighet vid rotation och bryts mycket bättre i tät luft jämfört med den tunna luften i Coors Field.

Jag tycker ändå att det finns lite värde på Chatwood här till det här priset. Nova var 3-12 med en 5,02 ERA på bortaplan förra säsongen. Han släppte till sju runs på åtta träffar över 9 2/3 innings medan han gick 1-1 i två starter på Wrigley förra säsongen.

Tyler Chatwood har ganska dramatiska dag / natt splittringar. Den 28-årige Chatwood är 10-5 med en 3,01 ERA i sina sista 15 starter i eftermiddagsmatcher, medan hans ERA i kvällsmatcher är över 5,00.
Cubs har vunnit 10 av de senaste 14 på hemmaplan, medan Pirates har förlorat 13 av deras senaste 19 på Wrigley Field.


Baseball

Chicago Cubs – Pittsburgh Pirates

  • Postad:
    10 apr 2018
    16:33
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,70
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    10 apr 2018
    20:20
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td