Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Mullsjö AIS – Storvreta IBK

OBS! Spel på första perioden!

Mullsjö AIS - Storvreta IBK Ö3.5 mål 1a perioden @ 1.80 (Marathonbet), insats 6 units (ca 3%)

Två lag som dundrar på rätt friskt framåt med högt tempo och gör mycket mål. Nu är det dags för fjärde semifinalmatchen och de tre tidigare har slutat 7-8(e.förl.), 9-8 samt 10-7 med Storvretas siffror först. Men nu ska ju målen produceras i första perioden och vi tittar snabbt hur det sett ut i serien hittills.

2-4, 2-3, 4-3 är det som varit, åter med Storvretas siffror först, så hittills har de klarat 3.5 mål med marginal. Men jag vill att vi går igenom lite fler matcher, först mellan lagen men även när de spelade kvartsfinalmatcherna.

De har mötts två gånger under säsongen med resultat 1-1 vad gäller linan. Förra säsongen gick dock bägge under linan med endast ett mål i första perioden trots målrika matcher.

Fyra av fem matcher för Mullsjö mot Pixbo gick över 3.5 mål under första 20 minuterna. Den som endast slutade med två mål var den första kvartsfinalmatchen. För Storvreta som mötte Helsingborg som spelade helt annorlunda och mer defensivt blev det en av fyra som gick över 3.5 mål i första perioden.

Tittar vi generellt under serien så är det överlägset flest matcher för lagen som gått under den här linan men det är skillnad på vilka de möter och hur matchbilden utvecklas.

Det finns ju så klart en risk att tränarna tycker att det rasslar lite väl mycket bakåt och av den anledningen vill tajta till det och det i så fall genererar en tråkigare matchbild för vårt spel men samtidigt lever lagen mycket på produktionen framåt då de blev bästa och tredje bästa lag att göra mål i grundserien. Tillsammans snittar de sju mål var framåt per match.

Jag studerade länge linan vid matchslut men tyckte det kändes som tråkigare odds men börjar det rassla rejält når de säkert över 13.5 mål som ger 2.80. Men jag finner det här spelet aningen bättre och även om det generellt blir färre mål i första perioden än i övriga är inte oäven att det kan bli en målsnål mittenperiod istället.

Blir en medelinsats på det här spelet då det är osäkra marginaler och jag skulle inte gå många punkter under där vi befinner oss trots statistiken inbördes i semifinalserien. Brytpunkten ligger på 56%.

Innebandy

Mullsjö AIS – Storvreta IBK

  • Datum:
    10 apr 2018
    19:00
  • Sport: Innebandy
  • Land: Sverige
  • Liga: SSL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-04-10 19:24

VINST! Härligt att det äntligen vänder. Stod ju 0-3 innan sex minuter ens spelats och äntligen fick hemmalaget också in en boll så de kom över de där 3.5 målen. Skönt att det blev lite grönt här och det ser även bra ut på andra reken
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td