Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

PHI Phillies – CIN Reds

Phillies med Pivetta (ERA 2.79) mot Reds med Castillo (ERA 9.0)

Initialt ser skillnaden ut att vara större än den är. Säsongen är ung och det är två unga och mer jämn pitchers än vad statistiken visar hittills under säsongen. Trots det har Pivetta inlett säsongen klart bättre än Castillo. Castillo må ha ställlts mot bättre offensiv i säsongsinledningen (Pirates och Nationals) än Pivetta (Marlins och Braves)men Pivetta klarade av Braves goda offensiv på ett fullgott sätt.

Värderar Phillies till större favoriter än vad odds indikerar. Förutom en liten fördel vad gäller pitcheruppställningen, då jag håller Pivetta högre, håller jag Phillies som ett bättre baseball lag än Reds. Enligt min värdering inför säsongen så har båda lagen infriat förväntningarna, Phillies har gått 5-5 och Reds 2-8.

Inget av lagen är några world series kandidater men Phillies har en högre kapacitet än Reds, bättre form och fördel i pitcheruppställningen.

Vänligen
Overplayer
Baseball

PHI Phillies – CIN Reds

  • Datum:
    12 apr 2018
    01:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td