Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Winnipeg Jets – Minnesota Wild

Spel på nattens match:
Spel 1:Wild ML – 5u x 2.60 @ Bet365

Spel på matchserien:
Spel 2:Wild vinna matchserien – 6u x 3.00 @ Bet365
Spel 3:Wild vinna matchserien med 4-0 – 1u x 21 @ Bet365

Jobbig period senaste tiden och det har varit skönt med ett par dagar utan rekar. Nu börjar slutspelet och det är bara att ladda om och kriga på! Tycker här att oddsen är felaktiga, visst jag förstår varför Jets är favoriter, men såhär stora? Nej inte enligt mig.

Jets har gjort en grym säsong det kan ingen ta ifrån dem. En av anledningarna är att man har varit ligans bästa hemmalag (32-7-2). Man har en otrolig bredd på forwardssidan och Wilds kommer få kämpa för att stänga ner alla. P. Laine (44 mål) känner de flesta till och han är en spelartyp som alla lag drömmer om att ha, en målskytt som producerar framåt match efter match. B. Wheeler (91 poäng) har visat vilken nivå han kan spela på och kommer även han bli viktig för Jets. Lägg sen till spelare som M. Schefifele (60 poäng), N. Ehlers (60 poäng), P. Stastny (53 poäng) och K. Connor (31 mål) så finns det gott om kraft framåt. Just Connor har imponerat på mig den här säsongen då många glömt bort honom då fokus har varit på de andra. Försvaret har sett stabilt ut större delen av säsongen men finns dock ett par skador där inför slutspelet (D. Kulikov och T. Enstrom). I målet blir det Hellebuyck (44-11-9, 2.36 GAA, .924 SV%) som måste fortsätta prestera på den här nivån om de ska ta sig vidare i slutspelet.

Wild har som vanligt gått lite upp och ner under grundserien men nu är det dags för slutspelet och då brukar man få upp spelet en nivå. Har också varit riktigt starka hemma den här säsongen (27-6-8) och borta har man varit rätt skakiga ibland. Inför slutspelet finns det även här ett par riktigt tunga avbräck bakåt (R. Suter och J. Spurgeon). Suter är lagets bästa back och Spurgeon är en av ligans mest underskattade backar enligt mig. Dubnyk (35-16-7, 2.52 GAA, .918 SV%) är en av nycklarna för Wild och han måste fortsätta vara stabil för att ge Wild en chans i den här matchserien. Detta är jag dock inte orolig för då han visat att han klarar det förut. Framåt har man en bred och jämn uppsättning forwards. Z. Parise (15 mål) har missat halva säsongen med skada, men han har sett riktigt bra ut sen han kom tillbaka från den! E. Staal (42 mål), M. Granlund (67 poäng), J. Zucker (64 poäng) och M. Koivu (45 poäng) är ett par andra viktiga kuggar som måste fortsätta prestera om de ska klara av Jets.

Lagen har mött varandra fyra gånger under grundserien där Jets vann de första tre matcherna och Wild det senaste mötet. Ska dock tilläggas att alla Jets vinster kom under 2017. I de första tre matcherna var Wild alldeles för utsprida i den egna zonen vilket gjorde att Jets snabba lag fick gott om ytor i mitten och får Jets det straffar de sina motståndare. Detta är något Wild bör ha koll på nu och jag tror de kommer stänga till mitten och framförallt kring egna målet här. Om Jets får åka runt inte spelar så stor roll för Wild, snarare en fördel då jag tror Jets kommer bli riktigt frustrerade om de inte får spela sitt spel.

Just frustrationen tror jag blir avgörande här. Wild har mycket mer slutspels rutin än Jets och rutin är en viktig faktor här. Om Jets inte får utdelning som de fått under hela säsongen tror jag det kommer sätta sig i huvudet på dem och då kommer misstagen och då finns det många i Wilds som kan straffa dem. Tycker även att Wild har en fördel i målvaktsduellen då Dubnyk har varit här förut.

Något annat som talar för Wild enligt mig är att de är ett av de lag som jobbar hårdast för varandra i ligan! Alla är beredda att slita som djur för laget och det kommer behövas här. Tycker dessutom att deras lag är mer komplett än Jets. Visst Jets första två kedjor har spelare som är snäppet vassare än Wilds motsvarighet, men de kan definitivt hänga med dessa ändå. Wild däremot känns klart bättre i tredje och fjärde och det kan bli avgörande här.

Jag förstår att Jets är favoriter här efter den säsongen de haft men Wild kommer se till att Jets får kämpa stenhårt här. Förväntar mig att Wild spelar ett säkert spel och inte går bort sig i onödan för att sen krympa ihop i egen zon för att inte ge Jets så mycket ytor som de gjorde i början. Lyckas de med detta kommer det här bli riktigt jämnt och jag tycker oddsen är för höga på Wild för att motstå.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Winnipeg Jets – Minnesota Wild

  • Datum:
    12 apr 2018
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2018-04-11 23:18

Har själv tippat 4-2 i matcher till offensiva Jets.

AmaerildeRimfrost 2018-04-11 22:52

Kämpa!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td