Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Nashville Predators – Colorado Avalanche

Predators -1.5 – 8u x 2.12 @ Unibet
Predators vinna matchserien med 4-0 – 5u x 5.85 @ Nordicbet

Jaha, det gick ju mindre bra igår. Wild spelar bra i 45-50min men det räcker inte mot ett lag som Jets, man måste spela bra hela matchen då annars straffas man väldigt snabbt. I natt väljer jag att köra på Predators hemma mot Avalanche.

Predators har sett sanslöst stabila ut hela säsongen och man förtjänar verkligen första platsen i NHL. Storheten med laget är inte att det är byggt runt ett par stjärnor utan verkligen alla bidrar till det här laget. Man sliter hårt för varandra match efter match och deras topp 4 försvarare ser riktigt bra ut! Något som imponerar på mig är att man varit lika bra båda hemma och borta vilket är en grym fördel nu i slutspelet. Även rutin finns det gott om i laget och man vet vad som krävs för att ta sig till finalen. Rinne (42-13-4, 2.31 GAA, .927 SV%) har sett lika säker ut som vanligt och hans fina spel lär fortsätta nu i slutspelet! Skadelistan är ganska kort då bara C. Järnkrok och Y. Weber finns där.

Avalanche har gjort det riktigt bra den här säsongen, något annat går inte att säga. Detta är helt och hållet första kedjans förtjänst (G. Landeskog – N. McKinnon – M. Rantanen). Avalanche har också varit klart bättre hemma (28-11-2) än borta (15-19-7). E. Johnson som är lagets bästa back är skadad vilket är riktigt jobbigt för Avalanche, även första målvakten Varlamov saknas till nattens match. Därför kommer vi förmodligen få se Bernier (19-13-3, 2.85 GAA, .913 SV%). Att två så pass viktiga spelare saknas i defensiven tror jag vi kommer märka nu när slutspelet drar igång.

Den här säsongen har Predators dominerat Avalanche och vunnit alla fyra matcherna, totalt 17-8 i Predators favör. Vill även poängtera att de två mötena i Colorado spelades förra månaden när Avalanche var som bäst, ändå lyckades Predators vinna båda!

Predators vet att de måste stoppa Avalanche första kedja och de vet hur de ska göra. Lyckas de med det finns det inte mycket kvar för Avalanche samtidigt som Predators fortfarande har 2-3 kedjor till som kan producera framåt. Klar fördel i målvaktsduellen och det enda som kan förstöra spelet på 4-0 i matcher som jag ser det är om Predators slarvar på bortaplan. Ser dock inte det som troligt med tanke på hur stabila de varit hela säsongen och de vill inte ge någon motståndare någonting ute på plan! I den här matchen förväntar jag mig att man kontrollerar hela matchen och inte slår av på tempot. Blir inte förvånad om vi får se en 3-0, 4-1 vinst i natt.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Nashville Predators – Colorado Avalanche

  • Postad:
    12 apr 2018
    19:23
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,12
  • Unibet
  • Datum:
    13 apr 2018
    03:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

teddydead 2018-04-13 10:38

Härlig rek
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td