Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Gefle IF – Degerfors

Gefle - Degerfors Ö 2.5 - 7u x 1.862 @ Pinnacle

Börjar dagen med ett spel på Superettan och tycker det är ett riktigt fint odds på överspelet i matchen mellan Gefle - Degerfors då inget av lagen har fått försvaret att fungera, men producerat en hel del framåt!

Gefle höll på att ramla rätt genom Superettan också förra året men lyckades efter tränarbytet spela upp sig och hänga kvar. Nu är det ny säsong med nya utmaningar. Succé tränaren från förra året försvann och in kom Johan Mjällby. Många bra spelar från förra året försvann också, bl a lagets två bästa forwards Ajeti och Hümmet som stod för 25 mål för laget. Även Lans som var stabil i backlinjen är borta. För en vecka sen ungefär gjorde man klart med Leo Bengtsson från Hammarby som nu är på lån i klubben. Leo har jag rätt bra koll på då jag själv är Bajare och han var stundtals magisk förra året och tror han kan bli riktigt bra i Superettan. Piotr Johansson på mittfältet är även riktigt bra med Superettan mått och Wiberg har gjort det helt okej framåt nu i början av säsongen. Så framåt har det inte märkts att man tappat dessa spelare, svagheten har dock varit försvaret som inte håller måttet för tillfället.

Degerfors har ett helt okej lag inför den här säsongen och även dem är bättre framåt än bakåt, speciellt nu när två av lagets bästa backar är skadade (Erik Lindell och Jonas Olsson). Båda är på bättringsvägen men bör missa dagens match vilket gynnar överspelet. Man har ett nästintill helt nytt mittfält som ser spännande ut och framåt finns det kvalité i bl a Sargon Abraham. Har skapat en hel del framåt i första två matcherna men inte riktigt fått utdelning än samtidigt som man släppt in 2 mål i båda matcherna. Egentligen skulle man haft någon poäng mer såhär långt men så är sportens värld, inte alltid rättvis. Jag tror dock att om man fortsätter på samma sätt framåt är det bara en tidsfråga innan målen börjar rulla in på löpande band.

Så två lag som har sin styrkor i offensiven och samtidigt inte fått försvaret att fungera riktigt än. Att få det här oddset på Ö 2.5 tar jag alla dagar i veckan då. Skulle inte förvåna mig om vi får se 2-2 eller 3-2 åt något håll.
Fotboll

Gefle IF – Degerfors

 • Postad:
  14 apr 2018
  12:42
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,86
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 apr 2018
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här