Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Nashville Predators – Colorado Avalanche

Predators -1.5 – 10u x 2.11 @ Pinnacle

Med facit i handen skulle gårdagens spel aldrig lagts med tanke på att matchseriens två bästa spelare är målvakterna här. Dåligt beslut av mig. Både Quick och Fleury fortsätter lira på en sanslöst hög nivå och det lag som går vidare här kommer bli riktigt jobbiga att möta, för chanser skapas åt båda hållen samtidigt som båda har en målvakt som räddar allt! Överspelet i Gefle – Degerfors gick även det åt helvete. Av det jag såg av matchen så var det alldeles för slarvigt passningsspel från båda lagen och spelmässigt bör inget av lagen vara nöjda med matchen. Nya tag med NHL nu!

Reken
Väljer att köra Predators -1.5 igen och höjer insatsen den här gången. I första matchen lät faktiskt Predators Avalanche att vara bra. Man stod på hälarna första halvan av matchen men Rinne räddade dem kvar med ett par riktigt bra räddningar. I tredje växlade man sen upp och för er som missat Forsbergs mål, in och se det! Avalanche gjorde en riktigt bra match men trots det såg man skillnaderna mellan lagen. Predators har en av ligans säkraste målvakter och är snäppet vassare på nästan alla positionerna.

Till nattens match är inga målvakter confirmed än men troligen Rinne (42-13-4, 2.31 GAA, .927 SV%) och Bernier (19-13-3, 2.85 GAA, .913 SV%) igen då Varlamov fortfarande står på skadelistan. Även E. Johnson som är Avalanche bästa back saknas igen. I den här matchen förväntar jag mig att Predators är med från början. Visst dom löste det sist trots underläge efter andra men man kan bättre och det är slutspel nu! Ska man gå långt gäller det att vara fokuserad i 60 min varje match, varje natt. Rinne tror jag gör en minst lika bra match och jag har svårt att se Predators ge lika mycket chanser till Avalanche första kedja. För Avalanche tycker jag det är ett hopplöst läge, för de behöver inte bara stoppa en kedja utan alla kedjorna i Predators kan producera framåt. Djupet i lagen är den stora skillnaden och det tror jag vi får se här!
Ishockey

Nashville Predators – Colorado Avalanche

  • Postad:
    14 apr 2018
    18:06
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 2,11
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    14 apr 2018
    21:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td