Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

Bruins FT – 8u x 2.05 @ Coolbet
Bruins -1.5 – 3u x 2.80 @ Marathonbet

Med facit i handen skulle gårdagens spel aldrig lagts med tanke på att matchseriens två bästa spelare är målvakterna här. Dåligt beslut av mig. Både Quick och Fleury fortsätter lira på en sanslöst hög nivå och det lag som går vidare här kommer bli riktigt jobbiga att möta, för chanser skapas åt båda hållen samtidigt som båda har en målvakt som räddar allt! Överspelet i Gefle – Degerfors gick även det åt helvete. Av det jag såg av matchen så var det alldeles för slarvigt passningsspel från båda lagen och spelmässigt bör inget av lagen vara nöjda med matchen. Nya tag med NHL nu!

Reken
Inför första matchen var jag lite fundersam kring hur Bruins skulle hantera Matthews och om det skulle betyda att Bruins första kedja med Marchand – Bergeron – Pastrnak skulle få någon tid i offensiv zon. Det var inga problem alls då frågan borde ställts åt andra hållet, hur klarar Matthews och grabbarna av att hantera Bruins? Även om det inte är en hemlighet att Bruins har ett snabbt lag blev jag förvånad då de såg ut som ett race mellan en Ferrari och en Trabant. Leafs är snabba de med men de såg ut att stå stilla i jämförelse! Märktes även att Bruins lyckades irritera Leafs genom att fullfölja varenda tackling och spela som big bad B ska göra, detta resulterade även i att Kadri gjorde en riktigt onödig tackling och nu är avstängd i tre matcher.

En annan stor skillnad i första matchen var special teams. Bruins var 3/6 i PP samtidigt som Leafs var 0/3. Detta tror jag kommer fortsätta under den här matchserien då Leafs PK inte är bra samtidigt som Bruins är det. Visst Leafs PP är bra och förr eller senare gör dem mål där, men ändå fördel Bruins i mina ögon. Även i målvaktsduellen är det fördel för Bruins. Inga målvakter confirmed än men bör bli Rask (34-14-5, 2.36 GAA, .917 SV%) vs Andersen (38-21-5, 2.81 GAA, .918 SV%) igen. Rask såg riktigt bra ut i första mötet och även om Andersen inte kan lastas för alla målen så fick man ungefär vad man förväntar sig av honom. Han tar det han ska men inte så mycket mer än det.

I den här matchen blir jag förvånad om Bruins gör större ändringar i sin gameplan. Spelar man med den farten och hårt fysiskt spel är det bara en tidsfråga innan de får utdelning. Leafs måste kontra det här och de är i klart underläge när det kommer till det fysiska spelet. Däremot tror jag att Leafs är mer på tårna från början här då de inte vill göra samma misstag igen. Bruins rookies visade även att de är redo för slutspelet i första matchen så jag skulle säga att djupet i lagen är ungefär lika bra, skillnaden blir första kedjorna och jag ser inte hur Matthews och grabbarna ska stoppa Bruins om de spelar så här bra. Sen har vi målvakterna där Rask förmodligen blir en av matchens viktigaste spelare igen. Tycker att mycket talar för att Bruins utökar ledningen i matchserien till 2-0 här.
Ishockey

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

  • Postad:
    14 apr 2018
    18:39
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,05
  • Bolag: Coolbet
  • Datum:
    15 apr 2018
    02:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td