Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: R.K. King – Övriga

Årjäng lopp 10:

Här väljer vi att spela 7 R.K. King som borde ha toppchans att leda detta från start till mål. Han har gjort det klart bra under vintern och senast avslutade han mycket vasst som tvåa bakom Ute Band. Klockan visade 1.11,5 sista 400 ute i spåren med bra fart över linjen. Nu väljer man att rycka skorna på honom igen vilket är ett klart plus. Som vi läser loppet borde 3 Xanthis Amazing ta ledningen initials för att sedan släppa till en offensiv Veijo Heiskanen. Lång distans känns som ett plus och mot lämpligt motstånd borde han ha toppchans att leda detta runt om. Vi kliver in med 5 units till 3.20, hela vägen Veijo!!
Trav

R.K. King – Övriga

 • Postad:
  15 apr 2018
  13:13
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,20
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  15 apr 2018
  17:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här