Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights

Kings – Golden Knights U 5 FT – 8u x 1.86 @ 10Bet

1-1 på rekarna igår och +3.8u. Bruins dominerade Leafs igen och tog en enkel 7-3 seger. Måste ge Predators att det är en styrka att vinna trots att man sover igen i början av matchen. Lite irriterande dock att man gör 5-3 med 1min kvar men slarvar och släpper in 5-4 med 36 sekunder kvar. Bara hoppas de tar sig i kragen nu när serien vänder, för spelar de såhär i Colorado kan Avalanche mycket väl ta en, eller båda hemma nu vilket skulle förstöra spelet på matchseriens resultat.

Reken
Har hittills varit två riktigt jämna matcher mellan dessa lag med hårt fysiskt spel. Detta tror jag fortsätter nu när matchserien vänder och Kings har hemmaplan. Golden Knights lär vara nöjda än så länge och tror inte de ändrar om så mycket i sitt spel utan fortsätter sätta hög press på Kings och försöka tvinga fram misstag. Kings spel har inte varit särskilt dåligt heller trots två raka förluster, det är snarare Fleury (29-13-4, 2.24 GAA, .927 SV%) som varit magisk! Men det är inte bara han utan Quick (33-27-3, 2.40 GAA, .921 SV%) har verkligen hållit kvar Kings i matcherna. Fleury har en SV% på .983 i den här matchserien och Quick .964! Det här är magiska siffror och de laget som tar sig vidare härifrån har ett riktigt bra läge att gå långt om deras målvakt fortsätter på den här nivån. D. Doughty var avstängd förra matchen men är nu tillbaka och han kommer behövas då han är en av ligans bästa backar.

Det här spelet tar jag nästan enbart pga målvakterna. Båda är magiska nu och jag tror vi kommer få fortsätta se samma fina spel från dem under hela matchserien. Båda lagen har även bra defensiver och även om det finns många som kan avgöra matcherna för båda lagen lär vi inte få se mycket mål när Quick och Fleury spelar på den här nivån. Väljer att ta U 5 FT då 2-2 inte känns omöjligt efter fulltid då det är så pass jämnt mellan lagen.

Spela på 10Bet och få 50% up till 1000 kr
Ishockey

Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights

 • Postad:
  15 apr 2018
  22:14
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: UNDER 5
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,86
 • 10Bet
 • Datum:
  16 apr 2018
  04:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här