Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

TOR – BOS Ö 5.5 – 8u x 1.833 @ Pinnacle

Push på spelet igår då Golden Knights vinner med 2-3. Riktigt imponerande insats av Golden Knights för Kings var inte dåliga, men ett par individuella misstag och Golden Knights är där direkt och straffar Kings. Kan även nämnas att hade det inte varit för Fleury och Quick i målen hade det där varit en förlust garanterat, båda såg fortsatt riktigt bra ut.

Reken
Dags för game 3 mellan Leafs – Bruins och gillar överspelet här av ett par anledningar. Första kedjan i Bruins fortsatte dominera i förra matchen och Pastrnak, vilken lirare. I den här matchen kommer Leafs förmodligen sätta upp Marleau – Plekanec – Marner mot dem både för att ge Matthews lina en enklare match up men även för att de inte stängt ner Bruins första kedja än. Är det någon kedja i Leafs som kan störa dem är det den här men så som de spelar nu lär vi ändå få se en hel från dem. Men Leafs kommer vinna mycket på att deras första kedja slipper möta dem och vi kommer nog få se en hel del även från dem.

Rask (34-14-5, 2.36 GAA, .917 SV%) har sett riktigt bra ut i första matcherna men han lär få en hel del mer att göra nu på bortaplan. Andersen (38-21-5, 2.81 GAA, .918 SV%) blev utbytt i förra matchen och egentligen var inte alla målen hans fel utan Leafs som lag släppte till alldeles för stora ytor framför honom. Även om han lär vara sugen på revansch här har jag svårt att se honom hålla helt tätt mot Bruins, visst han är bra men inte en av ligans bästa målvakter. Kadri är avstängd även här och Komarov är game-time decision för Leafs.

Leafs får inte förlora den här matchen om de ska ha en chans att vinna matchserien och de vet de om. Därför förväntar jag mig ett mer desperat Leafs här som ger allt matchen igenom och det kommer ge utdelning framåt för de har gott om spelare som kan göra mål. Blir inte förvånad om Bruins försöker överleva första 5min i matchen för de är på bortaplan nu och de vet att Leafs kommer sätta riktigt hög press direkt. Men de kommer få en del kontringar pga detta och när de lägena kommer har de riktigt snabba forwards som kan straffa Leafs. Leafs svaghet är försvaret och jag räknar med att båda lagen gör minst 3 mål var här. Vem som vinner matchen däremot, ja det här känns på förhand som en 50/50 verkligen och det vågar jag inte sia i. Men med två snabba lag som har gott om talanger framåt lär vi få se mål!
Ishockey

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

 • Postad:
  16 apr 2018
  22:19
 • Rekare: CalPrim
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  17 apr 2018
  01:05
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här