Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Colorado Avalanche – Nashville Predators

Predators -1.5 – 7u x 2.91 @ Pinnacle

I senaste matchen fick Avalanche äntligen en seger efter hårt arbete. Den vinsten har hängt i luften sen första matchen i den här matchserien då Predators gått på halvfart och Avalanche faktiskt spelat riktigt bra i alla tre matcherna. Efter 24min plockades även Rinne av isen efter att ha släppt in 4 mål på 15 skott. Inte likt Rinne som annars varit stabil hela säsongen och är en av finalisterna till Vezina Trophy.

Avalanche har som sagt gjort det riktigt bra i de första tre matcherna och man tände till ännu mer i första matchen på hemmaplan. Det var inte bara McKinnon som såg riktigt bra ut i matchen utan man fick äntligen lite hjälp från resterande kedjor. Bernier såg ut som vanligt, ok men inte mer. Faktum är att hans SV% i den här matchserien bara är .884, det är inte siffror som håller i längden.

Predators är jag riktigt besviken på än så länge under slutspelet och jag tror de är besvikna själva med. Även om de leder serien med 2-1 hade de lika gärna kunnat ligga under med 0-3 så som de spelat. Under grundserien var man ligans stabilaste lag och man har absolut inte varit dåliga här, men halvfart fungerar inte om man ska vinna Stanley Cup. Man har en av ligans bästa backuppsättningar men än så länge har man inte visat det. Senast släppte man till alldeles för stora ytor framför Rinne och det fungerar inte mot något lag i NHL, speciellt inte om man möter spelare som McKinnon.

Predators siktar på att vinna Stanley Cup och då gäller de att höja sig ett par nivåer nu så man inte sätter sig i dåliga situationer. Visst 2-2 här skulle inte vara världens undergång för Predators, men de vill beta av den här serien snabbt och gå in till nästa runda med bra självförtroende, inte göra det mer spännande än det behöver vara. Detta tror jag blir avgörande inatt. Samtidigt vill Rinne ha revansch för senast och när han är taggad är han en av ligans bästa målvakter. Det som talar emot spelet är att Avalanche inte vikt ner sig i någon av matcherna oavsett vad det står i matchen samtidigt som de lirar riktigt bra. Men senast kom förlusten för Predators och nu är det färdigt lekt från deras sida, nu är det dags att visa att man är en av utmanarna till Stanley Cup!
Ishockey

Colorado Avalanche – Nashville Predators

  • Postad:
    18 apr 2018
    21:47
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 2 -1.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    19 apr 2018
    04:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td