Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: IFK Göteborg – Dalkurd FF

IFK Göteborg -0.5 - Dalkurd FF @ 2.05 (Bethard), insats 7 units (ca 3.5%)

Tycker det är mycket sökande nu efter bra spelobjekt men det finns några som bara dyker upp och et här är en sådan match tycker jag. Jag går in med halvhög insats då jag tycker Göteborg borde vinna det här mötet närmare 55% av gångerna så med lite marginal så är det spelbart till 1.92. Nu behöver de vinna över 49% av dessa matcher.

Allsvenska inledningen
Jag baserar det här spelet mycket på hur lagen inlett. Dalkurd såg jag som laget som kunde överraska rätt rejält under säsongen men börjar tveka enormt på det nu och det kan snarare bli som så att nyhetens behag är över och det blir att undvika direkt nedflyttning i första hand.

Dalkurd spelade bra borta mot AIK i premiären men förlorade trots detta med 2-0 och direkt efter tog de revansch mot Östersund där det blev hela 3-0 men då ska vi veta att Östersund inte inlett speciellt bra även om de kanske börjar få igång laget igen. De slog trots att "blåvitt" hemma senast med 2-1 men Östersund ska vara ett lag som tillhör absoluta toppen.

Göteborg har kanske inte inlett superbra heller och de tappade dessutom en ledning hemma mot Hammarby och förlorade med 1-2. Hammarby leder dock allsvenskan på full pott efter tre matcher och även om motståndet inte varit av bästa kvalité så gör de mål och Göteborg behöver inte skämmas så mycket över den förlusten. Göteborg har ju faktiskt själv slagit ett bottenlag, nämligen Trelleborg med 3-1 borta.

Går vi då tillbaka till Dalkurd så har de 0-5 på bortaplan efter två matcher och visst, motståndet är av tuffaste laget men 0-3 mot Häcken borta är ändå talande siffror. Nu ska de åter till Göteborg för bortamatch och jag tror det kan bli liknande siffror här. För börjar det gå dåligt för en nykomling kan det ta tid att få ordning på det.


Statistiken i övrigt
Förra säsongen i Superettan blev det sju segrar borta för Dalkurd men klart sämre motstånd då. Tre oavgjorda samt fem förluster blev det också. Förlusterna kom mot Örgryte, Degerfors, Varberg, Falkenberg och Brommapojkarna. Så i mina ögon känns Göteborg klart bättre och det kommer bli tufft för "kurderna". Så förutom mot Öster som kom femma var niondeplacerade GAIS de bästa lagen de lyckades slå borta. Det talar sitt tydliga språk.

Göteborg vann dock inte fler än fyra matcher förra säsongen men förlusterna hemma var färre, nämligen bara tre stycken. Lite oroväckande med alla oavgjorda men det är lite skillnad i kvalité på lagen de mötte då och Dalkurd som kommer på besök nu.


Summering
Det är rätt favorit i matchen och värdet är inte enormt men sannolikheten klart hög så då skickar vi in degen även om vi behåller russinen. Det här känns som ett bra spel och jag tror Göteborg kommer sluta på ett odds kring 1.95 som högst. Dags för Göteborg att ta ett steg upp och visa var skåpet ska stå och i samband med att jag tror Dalkurd har inlett förlusttåget nu så känner jag mig trygg. Ska vi säga 2-0 som slutresultat?
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

IFK Göteborg – Dalkurd FF

  • Datum:
    19 apr 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-04-19 20:58

VINST! Inte med 2-0 men väl med 1-0 och det var skönt likväl. Försvaret är ju bättre än att de skulle släppt in fem mål enligt spelarna själva men framför allt har de en målskytt framåt nu som startade, nämligen Gustav Engvall. Det lutade åt att starta då han hade tränat i den formationen men enligt tränaren var det likväl inte säkert Oavsett så gjorde Dalkurd inga mål och då räcker ett enda litet för Göteborg!

AmaerildeRimfrost 2018-04-19 20:47

Citat:
Ursprungligen postat av dellgren Visa inlägg
Jag hoppas du har rätt i ditt spel.
Spelet för "mina pojkar" har ju inte direkt varit bländande men som skåning hoppas jag få kunna knäppa alla "iff-iff-are" på näsan åtminstone en gång denna säsong, och dryga mig med att vi minsann ligger före i tabellen! Det lär ju inte hända vid slutet av säsongen...
Som Malmö spelar och hur deras tunna trupp ser ut så behövs det verkligen att de ska rycka upp sig om de ska vinna serien igen. Men serien är lång och själv håller jag på HIF och vi lär ju vinna våran serie

dellgren 2018-04-19 18:57

Jag hoppas du har rätt i ditt spel.
Spelet för "mina pojkar" har ju inte direkt varit bländande men som skåning hoppas jag få kunna knäppa alla "iff-iff-are" på näsan åtminstone en gång denna säsong, och dryga mig med att vi minsann ligger före i tabellen! Det lär ju inte hända vid slutet av säsongen...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td