Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: San Jose Sharks – Anaheim Ducks

Sharks -0.5 – 9u x 2.00 @ Pinnacle

Sharks har lite förvånande tagit ledningen i matchserien med 3-0 och har nu chansen att avgöra redan ikväll! Personligen trodde jag den här matchserien skulle kunna behöva avgöras i game 7, men så ser det inte ut för tillfället. Att tappa fokus när man leder med 3-0 är lätt och Sharks vet om det, för vem har glömt senast de ledde en matchserie med 3-0? 2014 var det mot Kings i första rundan, den matchserien tappade de och förlorade med 3-4. Nu är större delen av det laget borta men en del av de som var med då är fortfarande kvar.

Sharks har imponerat mer och mer på mig ju längre matchserien gått. I första matchen var man inte överdrivet bra men gick ändå iväg med vinsten. Sen dess har man kontrollerat matcherna mer och visar verkligen hur bra man är, detta utan Thornton också! Kane har sett riktigt bra ut och han kan vara skillnaden den här säsongen mellan att gå långt, eller hela vägen. Ducks har inte varit dåliga i den här matchserien om vi bortser från att de inte klarat av att göra mål. De spelar hårt och hänger med bra i matcherna med undantaget från senast där det rann iväg till 8-1.

Även om Ducks spelat bra måste de bli mer desperata nu och även om desperata lag är farliga har jag svårt att se hur de helt plötsligt ska blixtra till och bryta ner Sharks när de spelar såhär bra. Sharks vet även att om de förlorar här är nästa match så är nästa i Anaheim och får Ducks med sig en vinst här kan matchserien verkligen bli spännande. Pavelski sa följande i en intervju efter tisdagens träning:

“We just understand how much work we've put into these first three games and the commitment level. That cannot take a step back, and I think that's the biggest lesson that you can learn in the playoffs: the commitment level and what you have to sacrifice. Whether you win or lose, it has to be there on a nightly basis to give yourself the best chance."

Nu ska de utföra det också men jag anser att så bra som man spelar för tillfället, både offensivt och defensivt, med tanke på hur het Jones är i målet samt vilket spelarmaterial man har, så ska man klara av det här.
Ishockey

San Jose Sharks – Anaheim Ducks

  • Postad:
    18 apr 2018
    22:17
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -0.5
  • Insats: 9,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    19 apr 2018
    04:40
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td