Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Columbus Blue Jackets – Washington Capitals

Jag väljer att spela Columbus Blue Jackets och Washington Capitals över 5.5 mål i nattens NHL playoffs. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.90.

Washington Capitals och Columbus Blue Jackets spelade övertid för tredje gången i den här serien i Game 3. Capitals och Jackets har varit jämna i alla matcher, men Caps lyckades väcka liv i serien med en 3-2 seger i Game 3. Det var en måste-vinst, eftersom en förlust skulle ha skickat dem till 0-3 och då hade det blivit riktigt jobbigt. Deras puls tickar nu, med bara en seger från att kvittera serien och åka tillbaka hem till Washington. Pressen skulle då vara tillbaka på Blue Jackets. Kan vi förvänta oss att de vinner tre i rad i Washington? Man har vunnit två redan i Washington, men att ta en tredje kommer sannolikt inte vara det enklaste. Med andra ord är det här en större match för Blue Jackets än vad som framgår. Det är en stor match för båda lagen och en vändpunkt i serien utan tvekan.

Det var inte det vackraste målet som avgjorde senaste match till Washingtons fördel. Målet kom på en studs framför nätet, då Lars Eller turligt fick in pucken. Pucken studsade några gånger, och man hade bara tur att den gick i rätt riktning. Ibland är en lyckad studs allt som krävs för att få fart på spelet igen. Braden Holtby startade för Caps i den matchen och spelade bra.

Capitals gick in i 3: e perioden med en 2-1 ledning efter en mållös 1: a period. Columbus kvitterade med mindre än 5 minuter in i 3: e och Capitals fansen suckade. 2-2 var nog det sista som Washington och fansen ville skulle ske, och det var inte förrän i mitten av den andra förlängningsperioden perioden som man kunde få in pucken bakom Bobrovsky. Det var det 10: e målet som Bobrovsky har släppt in i den här serien, men han har stått inför ett hav av skott från Capitals. I Game 1 tog han 30 skott, och sedan i Game 2 hela 58 skott. Washington skjuter på mål i genomsnitt 44,3 gånger per match.

Blue Jackets har inte råd att ge Capitals tillgång till mycket offensiv i Game 4. Medan de har gjort ett bra jobb att sakta ner dem, har Columbus till stor del haft det tufft försvarsmässigt. I sina sista sju matcher har man släppt till minst 3 mål i alla, i genomsnitt 4 mål per match. Blue Jackets leder serien här eftersom Bobrovsky har kunnat göra tillräckligt och offensivt har man spelat bra.

Game 3 var den första matchen med mindre än 6 mål på nio matcher för Blue Jackets och på sex matcher för Caps. Dessutom också den första matchen av 5 mellan Capitals and Jackets som gick under 6 mål. Det var måltorka i 1: a perioden där inga puckar hittade in i nätet i Game 3. Jag förväntar mig inte att detta kommer att vara fallet i nattens match med dessa offensiver. Detta är en superviktig match, och bara nollan spräcks så tror jag målen kommer att rulla in i natt.



Ishockey

Columbus Blue Jackets – Washington Capitals

  • Postad:
    19 apr 2018
    20:21
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 5.5 mål
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,90
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    20 apr 2018
    01:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td