Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

Bruins FT – 8u x 2.43 @ Expekt

+2u igår då det blev en vinst och en förlust, lite segt med tanke på att Predators har en ledning med 0-3 och sen släpper in Avalanche i matchen. Men men gröna siffror ska man egentligen aldrig klaga på även om det var nära mycket mer. Kan även meddela att det inte kommer ut några rekar under helgen då jag drar till London imorgon för Millwall – Fulham och sen flyger till Göteborg för Bajens bortamatch mot Häcken på söndag. Så tillbaka på måndag om det finns något av värde då! Nu till kvällens rek.

I game 3 fick Leafs äntligen igång Matthews kedja då de slapp spela mot Bergeron som är ligans bästa two-way forward. Marleau – Plekanec – Marner lyckades se till att hålla Bruins första kedja från att göra mål under hela matchen och visst det är starkt MEN, de hade faktiskt tre skott i virket och ett par riktigt bra lägen till där Andersen gjorde riktigt bra räddningar. Samtidigt är det nästan omöjligt att stoppa dem, oavsett vad du heter för de är så pass bra. Egentligen tycker jag båda lagen spelade på samma nivå som i de första två matcherna om man bortser från att Matthews kedja fick lite mer ytor i game 3 samt att Andersen var riktigt bra. Rask var inte dålig i Bruins mål, men precis som det inte går att stoppa Bruins går det inte att stoppa Leafs. De är ett bra lag och förtjänar att vara här och får de chanser, då blir det mål förr eller senare.

Så till nattens match där jag förväntar mig att båda lagen fortsätter spela lika bra som de gjort tidigare under matchserien. Leafs hade tur med pucken senast men sett över de tre matcherna tycker jag Bruins har varit snäppet vassare och här förväntar jag mig att Rask visar vart skåpet ska stå. Att Marchand – Bergeron – Pastrnak går en till match utan mål har jag svårt att se och då får Leafs det svårt. Även nämnt förut att jag inte tycker Andersen är en av ligans bästa målvakter och även om han spelade riktigt bra senast så var det över hans nivå. Något som talar både för och emot det här spelet är vikten av matchen, för båda lagen vet att de måste vinna! 3-1 eller 2-2 är en gigantisk skillnad här och det vet båda om. Bruins har mer rutin i laget och därför tror jag att de drar det längsta strået då de verkligen förstår detta.
Ishockey

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

  • Postad:
    19 apr 2018
    21:35
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 2
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,43
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    20 apr 2018
    01:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td