Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Cruzado Dela Noche – Vinnare

Dagens V75 avgörs på Umeå, riktigt fina lopp de fått ihop, dock en aning ojämna så svårt att hitta några riktiga "fynd".

Har dock hittat ett par spel där jag tycker bolagen hamnat lite snett, självklart ska vi försöka utnyttja det på bästa sätt.

I den 3e avdelning, Guldbjörken ser vi två mkt betrodda hästar & sedan finns väl typ ingenting. Leo Vegas har gjort Digital Ink till favorit och det tycker jag är fel, mitt spel är en betydligt bättre häst i grund och botten och med lopp i kroppen tror jag det blir spel mot ett mål.

Mitt drag är alltså Nr 6 Cruzado Dela Noche som körs av Ulf Ohlsson. Senast gjorde hästen comeback efter 4 månaders vila, kördes snällt men hästen gick en riktigt bra avslutning och över mål var det krafter kvar. Till denna start ändrar man lite i utrustning, hästen kommer inte maxas till denna start men man börhar så smått bygga upp hästen inför större uppgifter. Personligen tror jag detta är en häst vi kommer få se i Elitloppet längre fram i år, den kapaciteten har hästen helt klart. Även från stallet (Melander) är man mkt nöjda med hästen och man hymlar inte med att man räknar med att hästen kommer kunna starta i de större loppen i år.

Värsta motbudet är alltså Nr 2 Digital Ink som körs av Robert Bergh. "Inken" kommer garanterat ta ledning här, men denna gång tror jag inte vi får se en lika vilsam löpning för mitt drag utan jag tror Ulf tar ett tidigt avancemang och placerar sin häst i dödens på favoriten. Sen kommer det bli en intressant duell, men jag tror att Cruzado Dela Noche har knäckt favoriten i sista sväng och sedan kan glida undan till en enkel seger.

I övrigt finns inte mkt till motstånd, Beau Mec är en fin häst, men att den från bakspår ska kunna plocka längder på de betrodda över upploppet, nej det ska inte gå.

Jag tror och hoppas att man med mitt drag vill ge hästen ett tufft lopp i väntan på Olympiatravet som är det första stora målet för Cruzado Dela Noche.

Helt klart tycker jag Leo Vegas hamnat snett på detta spel, jag tror Cruzado vinner ett lopp likt detta i häften av sina starter och med lite "felmarginal" finns då fortfarande ett värde till detta odds.

Investerar ett maxspel, således 7 units vinnare.

Lycka till vid rygg !

Spela på LeoVegas och få Se bonus här
Trav

Cruzado Dela Noche – Vinnare

  • Postad:
    21 apr 2018
    07:54
  • Rekare: robfri
  • Spel: 1
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,25
  • Info: Vinnare
  • LeoVegas
  • Datum:
    21 apr 2018
    16:30
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: V75-3
  • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td