Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers

Jag väljer att spela Indiana Pacers -1 över Cleveland Cavaliers i nattens NBA playoffs. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.97.
Cleveland Cavaliers reser till Bankers Life Fieldhouse för att spela mot Indiana Pacers fredagen den 20 april 2018 i Game 3 i sin 1: a serie. Serien står 1-1. Öppningslinan för denna matchup har Indiana som 2 poängs favoriter.

Cavaliers hade ett record på 50-32 denna säsong. De var 1: a i Central Division. De har för närvarande en poängdifferens på 1,0 då man snittar 110,9 poäng per match och släpper till 109,9 per match. Pacers hade ett 48-34 record denna säsongen. Man slutade 2: a i Central Division. Man gjorde i genomsnitt 105,6 poäng per match och släppte till 104,2, vilket ger en poängdifferens på 1,4.

En jättestor match väntar i natt mellan Pacers och Cavaliers. Cleveland har inte riktigt gått att känna igen denna säsong, och Indiana på hemmaplan är svårslagna. Skall man vinna denna serie så måste man vinna sina hemma matcher. Jag tror att man ser sin chans inatt, och tar en mycket övertygande seger. Kunde man slå Cleveland på bortaplan, så kan man definitivt göra det på hemmaplan.

Indiana förlorade senast mot Cleveland med 97-100, men man gjorde ändå en väldigt bra match där, som 8 poängs underdog. Man sköt över 52% fieldgoals i den matchen, och dessutom utklassade man Cavaliers "from the paint" med 63-30. Man förlorade ändå matchen, men har man liknande siffror på hemmaplan inatt kommer man antagligen att krossa Cleveland.
Därtill gjorde LeBron James hela 46 poäng i den senaste matchen, och ändå lyckades Cleveland bara vinna med tre poäng. Jag tycker att Indiana har ett mera komplett lag, där man har flera möjligheter offensivt. Cleveland däremot är väldigt beroende av James, och får inte han till det blir det ofta pannkaka av det hela.

Indiana är 3-1 ATS de senaste 4 matcherna, medan Cleveland är 0-3 ATS de senaste tre matcherna. Pacers är skadefria just nu, medan Cavaliers har en skada på Kevin Love. Love spelar antagligen inatt men är inte 100%. Det är många trender som pekar mot en hemmaseger inatt, och jag tror Indiana får till det här.

I sådana här viktiga matcher behövs alla spelare, och med Love osäker inatt tror jag Pacers blir numret för stort för Cleveland. Pacers är 5-0 ATS de senaste 5 matcherna efter en SU förlust, och man är också 4-0 de senaste 4 mot NBA Central. Man är också 8-1 ATS mot lag med SU winning record. Pacers är också 4-1 ATS de senaste 5 hemmamatcherna, och också 8-2 ATS de senaste 10 Conference Quarterfinals games. Indiana är 4-1 ATS de senaste 5 när motståndarna har gjort 100 poäng eller mer i den föregående matchen.
Dessa trender pekar starkt mot en Indiana seger, och vad vi kan se här är att ofta när Indiana förlorar eller gör en dålig match, brukar man allt som oftast komma tillbaka starkt i följande match, speciellt på hemmaplan. Jag tar mina chanser med Indiana Pacers inatt.
Basket

Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers

  • Postad:
    20 apr 2018
    17:36
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1 -1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,97
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    21 apr 2018
    01:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td