Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers

Jag väljer att spela Pittsburgh Penguins -1 över Philadelphia Flyers i nattens NHL playoffs. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.82.

Pittsburgh Penguins kan avgöra denna serie mot Philadelphia Flyers ikväll med en seger hemma i Game 5. Efter att ha besegrat Flyers i Game 1 med 7-0 kom Flyers tillbaka med en 5-1 vinst. Penguins tyckte inte om det, och då slog man till i match 3 och 4 med övertygande segrar, 5-1 och 5-0.

Inga matcher i den här serien har varit tighta, det har varit "runaway wins" i varje match. Efter match 1 såg det ut som att Flyers kanske inte skulle kunna vinna en enda match i den här serien, men de hade folk som trodde på att de kunde ha chans efter en 5-1-seger i Game 2. Penguins kunde göra processen kort i Philadelphia, då man utklassade Flyers i match 3 och 4. Nu när man är tillbaka i Pittsburgh kan man vinna och fortsätta till nästa omgång med en seger.

Flyers hade verkligen serien i sina egna händer hemma. De gjorde vad de var tvungna att göra i Pittsburgh för att stjäla hemmafördelen från Penguins. Philadelphia har inte kunnat dra nytta av det och lät den här serien slinka ur händerna på dem. Ja, de lever fortfarande, men det är ett 3-1-underläge och det är Pittsburgh Penguins av alla lag man har framför sig. Att komma tillbaka från 3-1 är inte omöjligt, men mot Penguins på hemmaplan är det ett högt berg att bestiga. De måste ta en match i taget och det börjar i Pittsburgh på fredagskväll. Ska vi förvänta oss en till non-contest match i Game 5 ikväll?

Tror jag att Flyers har en chans att komma tillbaka i den här serien? Nej, självklart inte, det här är inte någon slags "outlandish" förutsägelse. Nyckeln här är verkligen tron på att Flyers kan göra en upphämtning på Penguins och komma tillbaka i serien. Om de verkligen tror på detta, tror jag vi kommer att se detta i inledningen av matchen i kväll. De har redan slagit Penguins med 5-1 i Pittsburgh, så de vet att de kan göra det åtminstone. Däremot finns det ett problem. Kommer Penguins verkligen att förlora två gånger i rad hemma och släppa in Flyers i serien? Jag har svårt att tro detta!

Att Flyers slår Penguins hör inte till vanligheterna precis. Den där 5-1 segern är bara deras andra seger mot dem under de senaste åtta mötena. Penguins slog Flyers med mer än ett mål i fyra av de sex matcherna. Målvakten Matt Murray hade en off night i Game 3 men han har varit utmärkt sedan dess, då han endast har släppt in 1 mål på 53 skott. Ibland är det bästa att ha en dålig match då och då, vilket ofta följs av en lång hot-run. Murray har varit väldigt "streaky" denna säsong. När han är het är han het, och när det går åt pipan så går det åt pipan. Och just nu är han het.

Om vi tittar tillbaka ända till Penguins sista match i regular season mot Senators, var 5-1 förlusten mot Flyers den enda matchen där man släppte in mer än ett mål. 0, 0, 5, 1 och 0 mål är hur deras senaste fem matcher har format sig defensivt. Väldigt starkt resultat här. Jag tror att Penguins så sakteligen börjar få Flyers att tro att den här serien är över. Kanske om det var frågan om ett annat lag än Pittsburgh skulle de ha en chans, men Penguins är för starka och erfarna för att ge Flyers hopp här. Denna match kan möjligtvis bli lite jämnare än de andra matcherna i denna serie, men Pittsburgh borde vinna här med 1 eller 2 mål.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers

  • Datum:
    21 apr 2018
    01:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td