Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Oakland Athletics – Boston Red Sox

Jag väljer att spela Boston Red Sox -1 mot Oakland Athletics i nattens MLB baseball.

Boston Red Sox fina spel fortsatte igår, den här gången med en 7-3 seger över Oakland Athletics. Red Sox har ångat på rejält här i inledningen och har inte visat några tecken på att sakta ner, och det finns just nu ingen anledning att gå emot, speciellt inte med nattens starting pitcher för Red Sox. Man är på en sju-matchers winning streak, med endast två förluster denna säsong totalt. Boston förväntades vara ett bra lag den här säsongen, men man har utklassat motståndarna. Red Sox har redan fått till 5 "grand slam" den här säsongen.

Medan Bostons offensiv har gjort livet surt för motståndarnas pitching, har deras egen pitching fungerat bra. Offensiven har inte behövt göra desto mera arbete tack vare sin starka rotation, men man har ändå fått till oerhört mycket offensivt. Allting klaffar för Red Sox just nu, men april är inte precis den viktigaste månaden under säsongen.

Ja, man har tillåtit sig att i grund och botten få ett litet försprång på alla, men idealiskt för Red Sox skulle vara att kunna prestera så här i oktober. Om man lyckas med detta, så säger jag bara lycka till åt andra lag som försöker slå dem. Detta fina spel kommer väl antagligen att jämna ut sig så småningom med lite svackor, men så länge det inte kommer under fel tidpunkt, blir Boston definitivt att räkna med i år. Chris Sale kommer att starta för Red Sox inatt, medan Sean Manaea startar för Athletics.

Chris Sale har hittills gjort processen kort med sina motståndare, och han spelar nu sitt andra år i Boston. Sale spelade bra senaste säsong med en ERA på 2,90 i 32 starter 2017. Det fanns några matcher dock som han skulle vilja ha tillbaka och göra lite bättre, speciellt när han blev utklassad med 7 runs på 5 innings av Astros i postseason. Sale och Red Sox hoppas kunna komma tillbaka starkare och ge Astros något att tänka på denna säsong. Sale har bara släppt till 3 runs i sina fyra startar 2018, 1 i var och en av sina sista tre matcher. Mot Orioles i hans senaste start, släppte Sale bara till 2 hits och 1 run över 5 innings. Hans WHIP har varit fantastiskt med 0,95. I 11 innings på bortaplan hittills har han bara släppt till 1 run med en 0,82 ERA och 0,82 WHIP.

För Oakland har Manaea hittills varit en trevlig överraskning. Athletics sålde Sonny Gray till Yankees vid deadline för ett år sedan, så det finns plats för ett nytt ess i laget. I sitt tredje år har Manaea sett bra ut. Han går in med en ERA på 1,63, med 1 run allowed i tre av hans fyra starter, i starten mot Dodgers släppte han till 2 runs. Han kommer att ha sin största utmaning för säsongen hittills mot Red Sox på lördag.

Värt att notera är att Red Sox är 1: a just nu med i genomsnitt 6,47 runs per match, inklusive 8,5 runs per match i sina senaste fyra matcher. Otaliga lag och pitchers har försökt sakta ner Bostons offensiv denna säsong utan större lycka. Manaea har dock varit bra för Oakland, det måste jag säga, men det är svårt att gå emot detta super heta Red Sox med en nästan perfekt Chris Sale som starter inatt mot ett mediokert och medelbra Oakland.

Oddset på Boston ML var aningen för lågt för mig, så Red Sox -1 är ett bra alternativ här då jag tror att man vinner med åtminstone 2 runs. Spelet är också starkare när Boston är bortalag och därmed säkert kommer att spela 9 innings.
Baseball

Oakland Athletics – Boston Red Sox

  • Postad:
    21 apr 2018
    20:05
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 -1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,77
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 apr 2018
    03:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td