Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Bradford City – MK Dons

Bradford City - Milton Keynes Dons @ 2.37 (Bet365), insats 7 units (ca 3.5%)

Det är alltid lika intressant att hitta singelspel medan man plöjer igenom Europa- eller Stryktipset. Senast hittade jag Leeds som jag tyckte marknaden hamnade för lågt på i chansvärdering och den här veckan är det väl främst Bradford även om jag tycker Accrington också kan ha värde.

Oddset 2.37 är det högsta sen det släpptes till 1.90 i början av mars och för bara en dag sen (22 april) var oddset på 1.95. Det lägsta under tiden har varit 1.75 hos Bet365. Nu är det för högt tycker jag och jag måste testa även om det inte är min favoritmarknad utan jag går mycket på det matematiska generellt vad gäller spel.

Vad talar för Bradford?
De har en chans på tusen kanske (som bäst) att nå en kvalplats så det är ju inte speciellt troligt men jag tror inte de gett upp hoppet förrän det är helt ute. Samma med MKD som behöver sopa rent i stort sett för att klara kontraktet till nästa säsong och det är också näst intill omöjligt även om chansen är större för MKD. Så två lag med chans till sin nuvarande dröm kommer göra det de kan så motivationen kommer finnas där. Bradford på elfte plats och MKD på 23e plats.

Hur har det gått på slutet samt hur är det hemma respektive borta?
Bradford har 2-1-0 och 4-1 i målskillnad på sina tre senaste hemmamatcher. Då har de mött åttondeplacerade Portsmouth (3-1), tredjeplacerade Shrewsbury (0-0) samt Gillingham på 17e plats. Jämför detta med MKD som har fyra raka nederlag med 3-13 i målskillnad. Då har de mött de två topplagen men även två mittenlag utan chans för uppflyttning. 1-2 hemma mot Doncaster samt 4-0 förlust borta mot Southend.

Totalt kanske inte Bradford är ett stakt hemmalag med 8-3-9 och 25-29 i målskillnad vilket kan kännas oroande men MKD borta har 4-4-13 med 18-37 i målskillnad och då känns det genast lugnare igen.

Lite snabb information angående inbördes möten.
I höstas vann Bradford detta möte borta med 4-1. Och sen 2014 har Bradford haft hemmaplan i tre möten och det har blivit två segrar och en oavgjord.

Summering
Jag viker inte en tum här och menar att chansen är 50% eller bättre för vinst. Det är skillnad mellan lagen och det kommer avgöra det här även om det finns andra faktorer som också talar för hemmaseger. Så spela över 2.15 åtminstone för att ha lite marginal på spelet. Ska bli intressant att följa oddsutvecklingen nu och se om det sjunker igen eller jag har gjort ett misstag som hoppade på matchen lite väl tidigt!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Bradford City – MK Dons

  • Datum:
    24 apr 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League 1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-04-24 22:43

VINST! 2-0 och ett härligt odds till 2.37 tackar jag för.

AmaerildeRimfrost 2018-04-24 22:39

Citat:
Ursprungligen postat av patrik_g Visa inlägg
Tack för denna fina reken
Tack själv

patrik_g 2018-04-24 22:37

Tack för denna fina reken

AmaerildeRimfrost 2018-04-24 18:43

Citat:
Ursprungligen postat av karpafan Visa inlägg
Ser man till % på tipset finns spelvärde på x2, min tro är att inget av gängen klara uppflyttning/klara sig kvar. Har 12 på tipset så ett kryss blir de ikväll!
Ja, följer jag både marknaden eller min egen värdering så ligger ju värdet på x2 men hela omgången är ju sådan och jag tycker det finns bättre matcher med x2, t ex på Lincoln

Tror inte heller någon av de klarar sin drömmar... men tycker nog 12 känns rimligt även om jag lutar mig på hemmalaget pga att de är bättre och MKD inte imponerat på bortaplan precis och har ett bedrövligt facit på slutet och den nye tränaren lär ju inte gå in för att försöka försvara någon poäng i 0-0 utan ska de ha chans på nytt kontrakt måste de förr eller senare chansa framåt mer och mer. Hela omgången är helt märklig idag och hittar man bara rätt spikar så kan det blir bra betalt likväl och det går även spika tre giganter så länge raden bara blir svår nog så har vi bra värde i slutändan ändå!

karpafan 2018-04-24 17:17

Ser man till % på tipset finns spelvärde på x2, min tro är att inget av gängen klara uppflyttning/klara sig kvar. Har 12 på tipset så ett kryss blir de ikväll!

AmaerildeRimfrost 2018-04-24 16:34

Citat:
Ursprungligen postat av karpafan Visa inlägg
MK kickade tränare igår/iförgår det som gjorde att oddset sjönk på dem.
Kan ju ge effekt men samtidigt så är det de elva på planen som mäste göra jobbet och deras möjlighet att behålla sina ligastatus är inte realistisk. Tror folk övervärderar sådant, även om jag nu inte kollade upp det faktiskt - lite halvslarvigt men tror inte jag värderat annorlunda ändå eftersom det här är simpel matematik från min sida. Men tack för informationen! Hemmalagets odds sjunker åtminstone nu igen så

karpafan 2018-04-24 11:55

MK kickade tränare igår/iförgår det som gjorde att oddset sjönk på dem.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td