Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Toronto Blue Jays – Boston Red Sox

Jag väljer att spela Boston Red Sox att vinna över Toronto Blue Jays i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Bet365 till 1.90.
Boston Red Sox besöker Rogers Center tisdagen den 24 april 2018 för att spela mot Toronto Blue Jays. De troliga starting pitchers är Rick Porcello för Red Sox och J.A. Happ för Blue Jays.

Boston Red Sox har kommit tillbaka ner på jorden, när de kommer till kvällens match med två raka förluster. Jag nämnde att Red Sox antagligen skulle drabbas av någon slags svacka i något skede, och det var klart att de spelen jag valde förlorade, och Red Sox var helt borta där. Red Sox gick totalt in i väggen, då man inte lyckades få till en enda hit mot Sean Manaea och Oakland Athletics. Chris Sale gjorde sin del, men offensiven gick in i väggen mot Manaea. I följande match tog Oakland vinsten igen, då med 4-1.

Med tanke på hur snabbt och effektivt Bostons offensiv spelade, är det ändå rätt märkligt hur det bara plötsligt stannade av. Ändå kommer hot och cold streaks att komma också för bra lag, oavsett om de kommer att bli en World Series-vinnare eller inte. Samma sak gäller sportsbetting. När det gäller mina picks känner jag mig som om jag spelar ping pong med mig själv just nu, men det är oundvikligt att komma undan dessa cold streaks.

Red Sox hoppas hitta tillbaka på rätt spår i Toronto efter en ledig dag. Trots ett par förluster i rad är de fortfarande ett 17-4-baseball lag som ligger i toppen av American League East. De har råd med ett par förluster här och där just nu. Rick Porcello kommer alltså att starta för Red Sox, medan J.A. Happ kommer att starta för Blue Jays.

J.A. Happ verkar vara en kille med nio liv. Precis när du tror att hans karriär börjar vara i hamn, sätter han armen i en "föryngringsmaskin" och det ser ut som om han kan köra på ytterligare fem år. Happ är nu inne på sitt tredje år i Blue Jays. Han spelade både i Pittsburgh och Seattle innan han kom tillbaka till Toronto.

Porcello ser ut som att han är redo att vinna en till Cy Young. Det är tidigt ännu, men han har varit "sharp". Hans siffror har varit ganska imponerande, med en 1.40 ERA och 0.82 WHIP. På bortaplan har han gett upp bara 1 run på 11,1 innings pitched. Efter ett par matcher utan offensiv produktion, förväntar jag mig att Red Sox ska komma igång ikväll.

Red Sox har ett 17-4 record denna säsong. Starting pitcher Rick Porcello har ett 4-0-record med en ERA på 1,40 och en WHIP på 0,82 den här säsongen. Han har 23 strikeouts över sina 25.2 innings pitched och han har gett upp 20 hits. Han har släppt till 7 hits per 9 innings och han har en FIP på 1,72. Bullpen har en ERA på 3,25 och de har gett upp 54 base hits denna säsong. Motståndarna har .199 hitting% mot bullpen och de har 79 strikeouts och 31 walks. Som lag släpper Boston till 7.1 hits per nio innings samtidigt som man snittar 9,7 strikeouts per nio innings. De är 3: a i ligan i team ERA på 2,75. Red Sox pitchers har gemensamt gett upp 153 base hits och 59 earned runs. De har släppt till 12 home runs den här säsongen, vilket rankar dem 29: e ligan. Boston som pitching staff har 61 walks och 208 strikeouts. De har 2,8 walks per 9 innings och 9.7 strikeouts per 9. De har ett lag WHIP på 1.11 och deras FIP som lag är 2.84.

Toronto har ett 13-8 record i år. Med en ERA på 4.50 har J.A. Happ ett 3-1 rekord och en 1,27 WHIP. Han har 31 strikeouts över de 22 innings som han har spelat. Han har också gett upp 21 hits. Han släpper till 8,6 träffar per nio innings och hans FIP ligger på 4,66. Bullpen har en ERA på 2,12 och de har gett upp 64 base hits denna säsong. Motståndarna har .245 hitting% mot Blue Jays bullpen. Deras relievers har 67 strikeouts och 17 walks. Som lag släpper Toronto till 8,9 träffar per nio innings samtidigt som man snittar 8,7 strikeouts per nio innings. De är 15:e i ligan i team ERA på 4,04. Blue Jays pitchers som lag har släppt till 183 base hits och 83 earned runs den här säsongen. De har gett upp 28 home runs i år, vilket rankas 6: e i Major League Baseball. Toronto som pitching staff har 70 walks och 179 strikeouts. De släpper till 3,4 walks per 9 innings medan man har 8,7 strikeouts per 9. Deras lag WHIP är 1.37 medan deras FIP som lag är 4,54.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Baseball

Toronto Blue Jays – Boston Red Sox

  • Datum:
    25 apr 2018
    01:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td