Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

Bruins -0.5 – 7u x 2.00 @ Pinnacle
Bruins -1.5 – 3u x 2.83 @ Pinnacle

Game 7 nu och vilken matchserie det varit! Riktigt starkt jobbat av Leafs att ta sig tillbaka från ett 3-1 underläge, även om det kan tyckas lite orättvist då Bruins dominerat de matcherna. Samtidigt spelar det ingen som helst roll vem som dominerar, det är målen som räknas och Leafs har satt sina chanser, Bruins har inte gjort det.

Enligt mig finns det två anledningar till varför Leafs lyckats tvinga fram en avgörande game 7 här. Först och främst är det Andersen (38-21-5, 2.81 GAA, .918 SV%) som spelat över sin nivå och varit riktigt bra i de senaste två matcherna. För Leafs har släppt till en hel del chanser men Andersen har varit där och räddat dem. Den andra anledningen är att de verkligen spelat med kniven mot strupen och alla har offrat sig för laget, bl a har man blockat 45 skott i de senaste två matcherna! Så vinner man matcher i slutspelet, du måste vara på tårna hela matchen och vara det mest desperata laget. Det går inte att gå på 99%, det är 100% som gäller hela tiden.

Bruins har som sagt fortsatt dominera matcherna men inte fått någon utdelning. Deras gudomliga första kedja med Marchand – Bergeron – Pastrnak har inte haft en enda poäng i de senaste två matcherna och de måste visa vägen om Bruins ska vara kvar i slutspelet. Rask (34-14-5, 2.36 GAA, .917 SV%) har inte varit dålig, men inte på den nivån som han spelade de första fyra matcherna. Även han måste höja sig här för om det ska bli vinst inatt.

Till nattens match har Leafs gått ut och sagt att all press är på Bruins och att de bara ska gå ut och njuta av matchen. Detta tycker jag är helt fel av Leafs då de spelat som bäst med pressen på sig! Fortsätt på det spåret då istället för att rädda er själva ifall ni skulle förlora. Nu förväntar jag mig ändå att detta är ett litet spel för galleriet och Leafs kommer ändå kriga in i det sista, det kommer båda lagen göra givetvis. Men här förväntar jag mig att Bruins kommer vara mer desperata än i de tidigare två matcherna och det kan bli avgörande. Bruins har även många rutinerade spelare som är van vid de här game 7 situationerna och även det är ett stort plus.

Jag förväntar mig att Bruins går all in första 10min här och framförallt deras första kedja visar vägen. Leafs har egentligen ett av de svagaste försvarsspelen av lagen som gick till slutspelet enligt mig och det kommer visa sig här, för Andersen kan inte rädda dem varje gång. Bruins behöver egentligen bara nöta ner dem som i tidigare matcher MEN vara mer desperata och trycka in pucken vilket jag tror de lyckas med här. Även Rask vet att han måste spela bättre och när han bestämmer sig för det, ja då vet vi hur bra han är. Efter första 10min tror jag vi kommer få se en rätt tillknäppt match då inget av lagen kommer vilja gå bort sig och ge det andra laget ytor. Trots detta väljer jag att ta med Bruins -1.5 då det faktiskt är den avgörande matchen. Antingen kör Bruins över Leafs totalt eller så lär det komma gott om chanser att sätta ett par puckar till i öppen kasse. Oavsett tror jag vi får se en riktig rysare inatt och förhoppningsvis drar Bruins det längsta strået!
Ishockey

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

  • Postad:
    25 apr 2018
    14:42
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -0.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    26 apr 2018
    01:40
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2018-04-25 22:46

Rygg
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td