Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kansas City Royals – Milwaukee Brewers

Jag väljer att spela Milwaukee Brewers att vinna över Kansas City Royals i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.91.

Gropen för Kansas City Royals fortsätter att växa större och större. Det var bara tre år sedan som Royals var World Series Champions, och nu är de tillbaka ner i källaren. Framgången för Royals kom så fort och det ser ut som att den också lämnar Kansas City lika snabbt.

När ett lag ser en sådan framgång snabbt betyder det vanligtvis att spelare kommer att försöka få till kontrakt därefter. En World Series är fint och allt, men i 98 procent av fallen är pengarna av mer betydelse för spelare. En av medlemmarna i mästerskapslaget City Royals, Lorenzo Cain, packade sina väskor och lämnade för Milwaukee. Cain tillbringade sju år med City Royals och var en älskad medlem i laget. Vid sin återkomst till K.C spelade Cain bra och hjälpte Brewers till en 5-2 seger. Han möttes med applåder från hans tidigare fans på Kauffman. Visserligen kan ingen klandra honom från att acceptera kontraktet som Brewers erbjöd honom.

Cain gjorde sina sju år i Kansas City till ett 5-årigt 80 miljoner dollar kontrakt. Pengarna var rätt och det var dags att tjäna pengar. Brewers kan ha någonting stort på gång i år. De var ändå ganska trendiga innan säsongen började , och de har blivit en bra start på säsongen här också.

Efter att ha slagit Royals 5-2 igår, är Brewers nu 15-9 denna säsongen. Detta inkluderar vinster i sju raka matcher. Tillsammans med Cain som gick djupt igår kväll slog Trevor Shaw till med sin 5: e home run för säsongen. Brewers offensiv bör inte ha några problem att konstant få till runs. Det var ganska förväntat att offensiven skulle vara bra, men man har också imponerat på pitching avdelningen. Sedan man släppte till 10 runs mot Reds den 16 april, har Brewers bara släppt till 1,7 runs per match.

Jason Hammel kommer att starta för Royals inatt, då han skall försöka hjälpa till att stoppa blödningen. Efter förlusten igår kväll, är Royals just nu till 5-16. Royals och White Sox håller till i botten av American League Central. Hammel kan inte klandras för något av detta, han har faktiskt varit en av de få ljusglimtar. Hammel går in med en ERA på 3,20, inklusive en 1,77 ERA i sina sista tre starter. Problemet med Royals är deras bullpen, som har ett fruktansvärt dålig resultat, och som har avgjort många matcher till deras nackdel. Man har en kombinerad ERA på 7,26, vilket givetvis är överlägset sämst. De är också 30:e i WHIP och OBA.

Hammel avverkade 100 pitches i sin senaste start, en bra prestation, men det var mot ett ganska dåligt Detroit. Jag förväntar mig att han kommer att få jobba hårt igen ikväll, och om han stöter på några problem, så kommer de värsta bullpen i ligan till undsättning. Omvänt har Brewers bullpen varit "rock solid", med en 2,56 ERA och imponerande .199 OBA.

Chacin som startar för Brewers inatt har varit bra här i inledningen, och i sina två sista starter har han endast släppt till 1 run över 10 innings pitched. Han har bara gett upp en deep ball den här säsongen och borde inte behöva oroa sig för en Royals offensiv som rankas 27:e i ligan med bara 3,33 runs per match i snitt. Brewers borde kunna ta sin åttonde seger i rad inatt.


Baseball

Kansas City Royals – Milwaukee Brewers

  • Postad:
    25 apr 2018
    17:19
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    26 apr 2018
    02:15
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td