Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Washington Capitals – Pittsburgh Penguins

Penguins vinna matchserien – 9u x 1.86 @ Bet365
Penguins ML – 6u x 2.11 @ Pinnacle

Vilken jävla match det blev! Var lite orolig i början då Bruins drog på sig en utvisning efter 30s och Leafs direkt gör 0-1. När Bruins sen får sitt första PP ett par min senare har man en som studsar på mållinjen och då kändes det som att det kunde bli en sån natt där inget går vägen. Men till sist fick man in pucken ändå. Bra fart rätt genom matchen vilket jag blev lite förvånad över. I slutändan blev det Bruins första kedja som var skillnaden då de producerade igen, vilket Leafs inte gjorde.

Reken
Så för fjärde året i rad möts Capitals och Penguins i andra rundan och än så länge har det inte gått så bra för Capitals som förlorat alla tre matchserierna. Faktum är att lagen har spelat 10 matchserier mot varandra i slutspelet och Penguins har vunnit 9 av dessa! I normala fall lägger jag inte så stor vikt vid inbördes möten men här går det inte att blunda för det då båda lagen har samma kärna kvar i lagen. I grundserien vann båda lagen två matcher var och en hemma samt en borta.

Man ska inte ta ifrån Capitals att det var en grym bedrift att vända matchserien mot Blue Jackets. Att ligga under med 2-0 och sen vinna fyra raka är riktigt bra! Stora anledningen till detta är Holtby (34-16-4, 2.99 GAA, .907 SV%). Då Holtby såg rätt osäker ut stundtals i grundserien blev han bänkad de första två matcherna och Grubauer fick chansen, men tog den inte. När Holtby sen fick spela, ja då spelade han riktigt bra! Vad som däremot inte var särskilt bra gjort av Capitals i den matchserien var att de drog på sig riktigt mycket utvisningar, man kom undan med det mot Blue Jackets men mot Crosby och grabbarna kan man inte ge dem för många tillfällen, för då är det bara en tidsfråga innan målen kommer.

Penguins matchserie mot Flyers var konstig historia med stora vinster åt båda hållen. Trots detta tycker jag att Penguins spel var riktigt stabilt och ibland är pucken på ens sida och ibland inte vilket var lite fallet där. Murray (27-16-3, 2.92 GAA, .907 SV%) gjorde det bra och höll Penguins kvar de gånger spelet svek under vissa perioder. Något som Penguins måste ta med sig är hur man satte press på Flyers backar i deras zon. Den pressen gjorde att de skapade många farliga målchanser och jag anser att de har en bra möjlighet att lyckas med samma sak här. Penguins PK var en annan riktigt positiv överraskning mot Flyers och de måste fortsätta jobba på samma sätt här. Malkin och Hagelin är out i game 1 vilket självklart är tunga avbräck för Penguins.

Trots skadorna väljer jag att gå med Penguins här i både game 1 och över matchserien. Malkin tränade igår och flyger med laget till Washington men är just nu listad som out ändå. Men detta borde betyda att han snart är tillbaka. Skadorna tror jag inte påverkar något av lagen särskilt mycket för förra året missade Penguins bästa back Letang hela matchserien mot Capitals och Crosby missade ett par matcher. Trots detta vann man och detta vet båda lagen om. Här förväntar jag mig att Capitals trycker på direkt för att visa att de äntligen ska vinna men problemet är att även om de gör det så kan de inte ge Penguins för stora ytor för då är de livsfarliga. Detta tror jag kommer leda till att Capitals spel låser sig lite och det blir avgörande inatt i kombination med målvaktsduellen. Penguins å sin sida kommer fortsätta med att sätta press på motståndarna och jag tror inte Capitals backar kommer klara av det sett över 60min och då kommer Penguins få bra målchanser. Väljer dock att hålla nere insatsen på spelet i game 1 pga skadorna samt att det är bortaplan.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins

  • Datum:
    27 apr 2018
    01:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td