Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Nashville Predators – Winnipeg Jets

Predators FT – 8u x 2.14 @ Unibet
NAS-WIN Ö 5.5 – 8u x 1.92 @ Betsafe

Vinst igår då Penguins vände ett 2-0 underläge och vann med 2-3. Penguins fortsatte sätta press på motståndarens backar och skapade en hel del chanser pga detta. Capitals var inte dåliga och styrde större delen av matchen, men Murray var magisk och Penguins behöver bara ett par chanser för att göra ett par mål. Lär bli en jämn och spännande matchserie!

Reken
Även här lär vi få se en riktigt bra matchserie! Två av ligans bästa lag i grundserien och divisionsrivaler, blir det bättre än såhär? Lagen möttes fem gånger i grundserien där Predators vann tre av matcherna. Totalt blev det 42 mål i dessa matcher vilket är ett snitt på 8.4 mål per match!

Predators såg lite nonchalanta ut i delar av matchserien mot Avalanche och det straffade sig. Var rätt tydligt att de hade problem med Avalanche snabba spel ibland och det blir inte lättare nu. Ska man se något ljus i det så är det att Predators lärt sig sin läxa och inte gör om samma misstag. Nu är det dags att vara på tårna från första till sista minuten. Rinne (42-13-4, 2.31 GAA, .927 SV%) har sett riktigt bra ut än så länge och är en av anledningarna till att Predators kom undan med att gå på halvfart. Predators backuppsättning är kanske ligans bästa både defensivt och offensivt. På forwardssidan har man även fyra starka kedjor och något positivt för Predators är att alla fyra kedjorna gör mål! Det i kombination med försvaret är vad som behövs om man ska ha en chans att vinna Stanley Cup. Tycker deras första kedja måste bli lite bättre dock för även om djupet är viktigt behöver de bästa gubbarna visa vägen och prestera.

Jets körde över Wild och vann matchserien med 4-1. Trodde de skulle få större problem med ett hårt jobbande Wild så jag är riktigt imponerad av hur stabilt det såg ut för ett lag som inte har så mycket slutspels rutin. Framåt finns det hur många som helst som kan producera poäng och just offensiven är sällan ett problem för Jets. Den svaga länken i grundserien var backarna men även de har presterat riktigt bra och stängde ner Wild under stora delar av serien. Hellebuyck (44-11-9, 2.36 GAA, .924 SV%) fortsätter även han att imponera den här säsongen. Jets måste fortsätta hålla farten uppe som de gjorde mot Wild för de är kanske det snabbaste laget i ligan och frågan är om ens Predators backar klarar av att hänga med.

Visst det är slutspel nu där mer vikt läggs på försvaret och det är två bra målvakter som vaktar målen, men jag tycker ändå överspelet är bra! Predators vet hur viktig hemmaplansfördelen är här då Jets hade ligans bästa home record i grundserien. Detta tror jag leder till att man kommer ge allt här i de första två matcherna hemma och om Predators sätter fart ser jag inte hur Jets ska kunna stoppa dom då både backarna och Hellebuyck lär spela på en helt magisk nivå. Men detta kommer ge Jets ytor om Predators trycker på för hårt och det kommer straffa sig. Att båda lagen gör minst 3 mål var ser inte jag som omöjligt och det lär bli en underhållande match.
I slutändan tror jag ändå att Predators desperation och rutin kommer avgöra. Om Jets förlorar game 1 är det egentligen inte hela världen, om Predators däremot förlorar så ser det inte alls bra ut. Predators har även bara en spelare i truppen som inte har erfarenhet av slutspelet och det är en stor fördel här då de vet vad som gäller. Predators FT är enligt mig spelvärd ner till 2.05 och Ö 5.5 till 1.85.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Nashville Predators – Winnipeg Jets

  • Datum:
    28 apr 2018
    02:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td