Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Djurgardens IF – Hammarby

Djurgården – Hammarby BLGM + Ö 2.5 – 9u x 2.05 @ Bet365

Dags för derby och frågan är om Djurgården kan bli av med spöket eller inte. 11 år sen var det man senast vann över Bajen. Då jag är Bajare så tänker jag inte gå in på vem som vinner för jag kan inte ge en objektiv analys där, men jag kan inte motstå oddset på att båda lagen gör mål + att det blir över 2.5 mål i matchen!

Sen Bajen gick upp till Allsvenskan 2015 har det spelats 7 derbyn mellan lagen och vid 6 tillfällen har detta spel suttit, undantag var förra året då det blev 1-1 i ena derbyt. Nu ska man inte kolla allt för mycket historiskt men det är sällan i Stockholmsderbyna som ena laget blir nollat. Detta beror förmodligen på att verkligen alla taggar till lite extra inför och man inte vill bli förnedrad av motståndaren vilket leder till att man aldrig viker ner sig, oavsett om du ligger under med 2-0 eller 3-0.

Djurgården har blandat och gett i de första fem omgångarna av Allsvenskan. Man började med en stark seger borta mot Östersund och följde upp det med 1-1 hemma mot nykomlingen Trelleborg. 3-0 hemma mot Malmö näst senast är riktigt bra, även om det ska tilläggas att Malmö inte var bra i den matchen. I de senaste matcherna har dock offensiven börjat sett skaplig ut men det finns fortfarande en hel del att jobba med defensivt. Mrbati är skadad vilket är ett avbräck på mittfältet.

Bajen har gjort sin bästa start någonsin i Allsvenskan då vi aldrig tidigare har vunnit de första fyra matcherna! Det är lätt att ge all creed till Hamad som spelar på en nivå över alla andra i Allsvenskan för tillfället men den stora skillnaden enligt mig är hur alla kämpar för varandra ute på planen. Framåt finns det gott om spelare som kan skapa lägen och det är ett litet lyxproblem att inte kunna ha hela vårt mittfält/anfallare på planen samtidigt. Bakåt har det sett relativt stabilt ut även det släpps till en del onödiga chanser. Fällman och Khalili fick gå av senast mot Häcken pga av känningar i ljumsken, de ska dock inte vara några större problem och båda väntas kunna spela på söndag.

Här förväntar jag mig en klassisk derby match där det är hårt fysiskt spel första 20 för att sen mynna ut i bra perioder för båda lagen. Ingen kommer vika ner sig och allt för många spelare kommer vilja göra för mycket vilket kommer öppna upp ytor för det andra laget och båda lagen har spelare som kan utnyttja dessa ytor. Båda lagen kommer göra mål då det finns en del att jobba med bakåt för båda lagen, samtidigt som båda lagen som sagt besitter bra offensiva kvalitéer. Vem som vinner vågar jag dock inte sia i, men 2-1 åt något håll eller 2-2 är de mest troliga i min bok!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Djurgardens IF – Hammarby

  • Datum:
    29 apr 2018
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td