Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Washington Capitals – Pittsburgh Penguins

Jag väljer att spela Washington Capitals att vinna över Pittsburgh Penguins i nattens NHL playoffs. Högsta odds just nu finns på Bet365 till 1.84.

Washington Capitals hoppas att Game 1 inte var så som det kommer att se ut här framöver. Capitals fick till en mycket bra start i den matchen mot Penguins, men det var kortlivat och de fick inte det resultat de ville ha på resultattavlan. Efter mål från Kuznetsov och Ovechkin hade Capitals kontroll tidigt under 3: e perioden. Det var inte tillräckligt, eftersom Braden Holtby gav upp tre raka mål under den tredje perioden.

Efter detta kunde Washington inte svara, och Penguins kunde ta en 3-2 seger i Game 1. Capitals och Penguins är ganska bekanta med varandra i slutspelet. Detta är tredje gången i rad som de spelar mot varandra och den fjärde gången i Crosby-Ovechkin-eran. Penguins har det bättre resultatet med några Stanley Cup.

När Washington nu ligger under med 1-0 är detta en oerhört viktig match, och det vore mycket bättre att åka till Pittsburgh med 1-1 istället för 0-2. Man hade 0-2 i baken mot Columbus i round-one, men det spelade ingen roll eftersom de vann fyra i rad och slog Blue Jackets med 4-2 i matcher.
Nu handlar det inte om Columbus längre i andra omgången, utan nu har man ett lag att hantera som man har varit historiskt dåliga mot i slutspelet. Om de förlorar Game 2, är det troligt att de inte kommer att kunna göra en comeback på ett liknande sätt. Det här är en massiv match för Capitals.

Penguins kunde hyfsat lätt till slut avverka Flyers i första omgången, men hade en stor nedgång i Game 2 efter en 7-0 seger. Flyers fick till en 5-1-seger i Game 2, vilket ledde till en chans för Philadelphia att ta tillfället i akt. Det gick dock inte så bra. Vi får se om de gör en bättre insats i detta Game 2. Penguins tror jag kan förvänta sig ett hungrigt Capitals här. Vi får dock gå tillbaka till 1994 när Washington senast var hungriga nog att vinna en playoff serie mot Penguins.

2009-serien gick till sju matcher. År 2016 tog Penguins hem det i 6 matcher, och sedan förra året segrade Penguins i Game 7. Det har inte varit ensidigt i serierna, utan jämna bataljer hela vägen där Penguins har dragit det längsta strået. De har gått till två Game 7 och ett Game 6 i Crosby-Ovechkin eran, så det har inte varit en "promenad i parken". Jag antar att om Caps vill ha något att vara glad för, så är det just det? De är medvetna om att de kan tävla med Penguins. Capitals har varit bra, och man är bra men har inte kanske den där stjärnstatusen som krävs för Stanley Cup. Men några matcher i denna serie kan man absolut vinna.

Penguins vann båda matcherna i Washington förra säsongen. Det var i slutändan det som gjorde att Caps inte kunde komma tillbaka, eftersom de misslyckades med att helt återhämta sig och förlorade serien med 4-2.
Game 1 här var tredje gången i fyra matcher den här postseason då Capitals har förlorat med en tvåmålsledning. Det att man kom tillbaka mot Columbus tror jag dock har gett Capitals lite självförtroende här. Om de lärde sig något från förra säsongen, så är det att man absolut behöver den här matchen för att väcka liv i serien.

Om Capitals inte kommer ut som krigare ikväll tycker jag inte man förtjänar att vinna heller. Penguins har varit bra på bortaplan i postseason, vilket har varit en stor förbättring från deras 17-20-4 record på bortaplan i år. Jag tror att de äntligen släpper ett spel på bortaplan, men de kommer fortfarande att vara i fin form tillbaka i Pittsburgh.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins

  • Datum:
    29 apr 2018
    21:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td